<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
inaccess.png

Πώς το Inbound Marketing βοηθά B2B εταιρείες να αυξήσουν τα leads τους

Το Inbound Marketing αποτελεί το πλέον αποτελεσματικό όπλο που διαθέτει μία B2B εταιρεία, για να προσελκύσει leads (υποψήφιους πελάτες), σύμφωνα με στοιχεία από διεθνείς οργανισμούς, όπως το Hubspot.

Ένας από τους πελάτες μας είναι η εταιρεία Inaccess, δημιουργός κορυφαίων infrastructure management systems. Δημιουργήθηκε το 2000 και έχει την έδρα της στο Λονδίνο, ενώ διαθέτει γραφεία στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, στην Ιταλία, την Ινδία, την Ιαπωνία, ενώ το ερευνητικό της κέντρο βρίσκεται στην Αθήνα.

Η Inaccess είχε την ανάγκη να συγκεντρώσει νέα leads, στοχευμένα άτομα που ενδιαφέρονταν ή που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν στο μέλλον, για αγορά ενός monitoring συστήματος φωτοβολταϊκού πάρκου ή άλλης σχετικής επένδυσης, από 4 διαφορετικές χώρες (Κίνα, Ινδία, Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο). Τα άτομα αυτά θα έπρεπε να εργάζονται στον χώρο της Ενέργειας και να έχουν ένα θεμελιώδη ρόλο στην επιλογή των monitoring συστημάτων για τις εταιρείες τους.

Η πρόκληση για την ομάδα μας ήταν να βοηθήσουμε την Inaccess να επικοινωνήσει την υψηλής ποιότητας προσφορά της σε ένα παγκόσμιο, αλλά και πολύ συγκεκριμένο και στοχευμένο κοινό. Δεν μας ενδιέφερε απλά να διαφημίσουμε την εταιρεία ή το white paper. Η στόχευση σε υψηλής ποιότητας leads ήταν απαραίτητη!

Η επιλογή μας ήταν να υλοποιήσουμε μία Inbound Marketing στρατηγική, χρησιμοποιώντας Content Marketing τακτικές, την δύναμη των Social Media Networks και μία πολύ στοχευμένη καμπάνια σε μηχανές αναζήτησης (καμπάνια SEM), επιλεγμένα websites και Social Media. 

inaccess

Η Inbound Marketing καμπάνια που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε με επιτυχία, στήθηκε γύρω από ένα White Paper, που έγραψαν οι μηχανικοί της Inaccess και σχεδίασε η ομάδα των designers της Wedia. Το White Paper αυτό προβλήθηκε μέσω μίας κατάλληλα σχεδιασμένης Landing Page, όπου ζητούσαμε από τους επισκέπτες να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να μπορέσουν να κατεβάσουν το white paper. Το white paper ήταν 100% στοχευμένο σε άτομα που ήδη εργάζονται στο τομέα της Εναλλακτικής Ενέργειας και ήταν σημαντικοί στην διαδικασία επιλογής προμηθευτών monitoring συστημάτων.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας