<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Leonteios website

Νέο ολοκληρωμένο website των Λεοντείων Σχολών … made by Wedia

Η ιστοσελίδα των Λεοντείων Σχολών ανασχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τη μεθοδολογία και την εμπειρία της Wedia, ώστε να αποτελεί ένα σύγχρονο κόμβο συνάντησης μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, με πλούσια χαρακτηριστικά και ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις.

Leonteios website homepage

Με μεγάλη χαρά στη Wedia εργαστήκαμε για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την εκπαιδευτική κοινότητα των Λεοντείων Σχολών, που σκοπό είχε την ανανέωση της digital παρουσίας τους, ενισχύοντας την ταυτότητα του οργανισμού. 

Leonteios website colors

Ο ανασχεδιασμός και η υλοποίηση της ιστοσελίδας ολοκληρώθηκε, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των σχολείων για μια ιστοσελίδα: 

  • Ελκυστική και πλούσια σε πολυμέσα που να καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας με μαθητές, γονείς και ενδιαφερόμενο κοινό, 
  • Πόλο έλξης ταλαντούχων μαθητών και ακαδημαϊκών ταλέντων που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες με εκείνες της Λεοντείου, 
  • Προβολής του έργου και των δράσεων τους, και 
  • Σύγχρονης επικοινωνίας με το κοινό και άλλους φορείς.

Leonteios website design elements

Με αυτά τα δεδομένα, επικεντρωθήκαμε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συνόλου υπηρεσιών User Experience και User Interface Design, Development και Implementation, δημιουργώντας παράλληλα μία κοινή πλατφόρμα για τον εκπαιδευτικό οργανισμό με την σπουδαία παρουσία και ιστορία στην ελληνική παιδεία και τις Σχολές του.

Leonteios website components

Η πολυπλοκότητα της αρχιτεκτονικής των πληροφοριών, αποτέλεσε μία σημαντική πρόκληση για εμάς, γι’ αυτό συνδυάσαμε τους τρεις ιστοτόπους του οργανισμού και των Σχολών, σε μία ενιαία σχεδιαστική εμπειρία, δημιουργώντας τρία “sub-websites”, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα άμεσης πλοήγησης από το ένα σχολείο στο άλλο, ώστε να μπορούν με αυτό τον τρόπο να εντοπίζουν εύκολα τις πληροφορίες που αναζητούν. 

Leonteios website menu

Επιπλέον, ο σχεδιασμός διαφορετικών μεταξύ τους components αποτέλεσε έναν κεντρικό άξονα που συνέβαλε καθοριστικά στην αξιοποίηση του μεγάλου όγκου των πληροφοριών και του περιεχομένου, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τις διαφορετικές ανάγκες κάθε σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβάθμιση της ιστοσελίδας των Λεοντείων Σχολών εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους με τη Wedia που έχει στόχο την πλήρη ανανέωση της ψηφιακής τους παρουσίας, μέσα από εξειδικευμένες καμπάνιες και ειδικές ενέργειες digital marketing.

Leonteios website mobile

Ανακαλύψτε τον νέο, πλήρη και σύγχρονο ιστότοπο των Λεοντείων Σχολών. Ένα σημαντικό και απαιτητικό έργο, το οποίο δημιουργήσαμε με πολύ όρεξη και φυσικά την τεχνογνωσία της Wedia.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας