<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Κατασκευή ιστοσελίδων νέας γενιάς από τη wedia!

Κατασκευή ιστοσελίδων νέας γενιάς από τη wedia!

Μια νέα γενιά websites έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται την τεχνολογία και ξεφεύγουν από την απλή διαχείριση κειμένου, συνδυάζοντας λειτουργικότητες CRM, προσωποποιημένο περιεχόμενο, αλλά και Marketing Automation.

Ήταν τέλος του 2009 όταν, η ιδέα του να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρεία για να υλοποιούμε στην Ελλάδα websites σαν κι αυτά που λατρεύαμε να βλέπουμε και να χρησιμοποιούμε στο εξωτερικό, πήρε σάρκα και οστά μέσα από τη wedia.

Από τότε, μεγάλοι οργανισμοί αλλά και μικρότερες εταιρείες εμπιστεύτηκαν την ανάπτυξή τους μέσα από websites και applications που υλοποιήσαμε γι΄αυτούς, αλλά και μέσα από καμπάνιες προώθησης που τρέξαμε για λογαριασμό τους στα κατάλληλα ψηφιακά κανάλια.

Η ομάδα μας μεγάλωσε, δημιουργήθηκαν νέοι ρόλοι και ορίστηκαν νέες μεθοδολογίες εκτέλεσης των έργων μας, για να μπορούμε να εξειδικευόμαστε ολοένα και περισσότερο στις διαφορετικές δεξιότητες που απαιτεί το αντικείμενό μας, αλλά και να εξασφαλίζουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που απαιτούν οι πελάτες μας.

Παράλληλα, δεν σταματήσαμε ποτέ να ψάχνουμε τα επόμενα βήματά μας, τις πλατφόρμες και τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται στο εξωτερικό, τις υπηρεσίες που ζητάνε οι πελάτες και προσφέρουν τα agencies στις πιο ώριμες αγορές και που με μια χρονική καθυστέρηση - που ολοένα μειώνεται - έρχονται και στην Ελλάδα. 

Έτσι, ανακαλύψαμε ότι οι σύγχρονες τεχνολογίες δίνουν απίστευτες δυνατότητες στις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομήσουν και να τις εκμεταλλευτούν, για να παρέχουν για πρώτη φορά εξατομικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες τους. 

Αναγνωρίζοντας το προφίλ των επισκεπτών και καταγράφοντας τις αλληλεπιδράσεις τους με τα ψηφιακά μας κανάλια, προβάλλουμε την κατάλληλη χρονική στιγμή περιεχόμενο που απαντάει ακριβώς στις ανάγκες τους, ώστε να επισπεύσουμε την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της εκάστοτε επιχείρησης, είτε πρόκειται για online αγορά, είτε εκδήλωση ενδιαφέροντος, ή απλά πρόσβαση στις πληροφορίες που θέλουμε κάθε φορά.

Μέσα από τη συνεργασία μας με την Sitecore, τον παγκόσμιο ηγέτη στις πλατφόρμες υλοποίησης ολοκληρωμένων ψηφιακών εμπειριών και την HubSpot, δημιουργό μιας από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες Marketing Automation, σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία εκτέλεσης έργων που έχουμε ορίσει, αναπτύσσουμε μοναδικά websites νέας γενιάς που ενσωματώνουν διαχείριση προσωποποιημένου περιεχομένου, την λειτουργικότητα ενός CRM και την εύκολη εκτέλεση ολοκληρωμένων ψηφιακών καμπανιών από ένα σημείο. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μετατρέπουν τα websites σε παντοδύναμα εργαλεία πωλήσεων.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας με ένα website νέας γενιάς;

Καλέστε μας στο 210 2205070 και ζητήστε με προσωπικά. 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας