<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
BLUESTREAM BLOG POST IMAGES-01 (1)

BlueStream Solutions: Υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα!

Η καταξιωμένη εταιρεία τεχνολογίας BlueStream Solutions αναζητούσε μία λύση για τον εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας της. Και η Wedia ανέλαβε να υλοποιήσει τον επανασχεδιασμό του website της σύμφωνα με τις αρχές της καινοτομίας, της άριστης ποιότητας και της φιλικότητας προς τον επισκέπτη.

Για την BlueStream Solutions, η προηγμένη τεχνολογία, η παροχή πλήρους υποστήριξης και η πελατοκεντρική προσέγγιση αποτελούν τα θεμέλια της εταιρικής φιλοσοφίας της.

Προκειμένου να αναδειχθούν οι παραπάνω αξίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρειαζόταν ένα website που να αντικατοπτρίζει την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών της μέσα από άριστη λειτουργικότητα, σύγχρονο design υψηλής αισθητικής και ευκολία χρήσης.

Με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο του Web Design και Development, η Wedia μελέτησε προσεκτικά τις ανάγκες της BlueStream Solutions και προχώρησε στην παρουσίαση μίας ολοκληρωμένης πρότασης για την επανασχεδίαση του website της, εφαρμόζοντας μία συγκεκριμένη στρατηγική μεθοδολογία και ορίζοντας το χρονοδιάγραμμα και τους στόχους του project.

BLUESTREAM BLOG POST IMAGES-02 (1)

Από την πλευρά της, η BlueStream Solutions επιθυμούσε τον σχεδιασμό μίας ιστοσελίδας που θα παρέχει τις σημαντικότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τις υπηρεσίες και τις δυνατότητές της σε υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες. 

Μέσα από το redesign, επιδίωκε την αύξηση της αναγνωρισιμότητάς της και την ανάδειξη των στοιχείων εκείνων που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, έτσι ώστε κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας να αντιλαμβάνεται άμεσα το υψηλό επίπεδο των καινοτόμων υπηρεσιών της.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητήθηκε και ο επανασχεδιασμός του λογοτύπου της εταιρείας, προκειμένου να συνάδει με το ανανεωμένο design του website.

BLUESTREAM BLOG POST IMAGES-03 (1)

Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες πρακτικές στους χώρους του UX, UI και Web Development, η εξειδικευμένη ομάδα της Wedia ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και δημιούργησε ένα website απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της BlueStream Solutions.

Πιο συγκεκριμένα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό ενός website με ανανεωμένη, σύγχρονη εμφάνιση που να είναι προσβάσιμο από κάθε συσκευή και βασισμένο στην αρχή της επεκτασιμότητας, κάνοντας εύκολη τη μελλοντική προσθήκη νέων ενοτήτων και πληροφοριών.

BLUESTREAM BLOG POST IMAGES-04 (1)

Επιπλέον, ως προτεραιότητα τέθηκε η φιλικότητα προς τον χρήστη, η ευκολία πλοήγησης, η άρτια οργάνωση του περιεχομένου και η ορθή εφαρμογή των αρχών του SEO.

Με τον τρόπο αυτό, λειτουργικότητα και design συνδυάζονται αρμονικά, διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση με τους χρήστες καθώς και τη διεξαγωγή ενεργειών digital marketing για αύξηση της επισκεψιμότητας, ενίσχυση του brand awareness και προσέλκυση νέων business leads.

 

Λίγα λόγια για την BlueStream Solutions

Η BlueStream Solutions είναι μία καταξιωμένη, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της αποτελεί η προσφορά καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και υποστήριξης προς τους πελάτες της για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης, αξιόπιστης και ασφαλούς πρόσβασης στα επιχειρηματικά τους δεδομένα.

Με αφετηρία το 2008, η BlueStream Solutions έχει συμβάλει στη μετατροπή λειτουργιών από εφαρμογές παλαιού τύπου σε μοντέλα multi-cloud για περισσότερους από 200 πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Επενδύοντας στην υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία της και υιοθετώντας μια ευέλικτη πελατοκεντρική προσέγγιση, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες υποδομής τόσο σε on-premises όσο και σε multi-cloud περιβάλλοντα, καθώς και υπηρεσίες μετεγκατάστασης στο cloud, διαθεσιμότητα δεδομένων και outsourcing.

Αν επιθυμείτε και εσείς να αναβαθμίσετε το website σας, να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του ψηφιακού μετασχηματισμού και να βοηθήσετε το brand σας να ξεχωρίσει, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά σας προς την digital επιτυχία!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας