<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Κατασκευή Ιστοσελίδας με Έτοιμο Template ή Custom?

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Έτοιμο ή Custom Template; [Infographic]

Το project "εταιρικό website" είναι για τους περισσότερους μια ευχάριστη αλλά και τρομακτική εμπειρία. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι αρκετές και η πιο σημαντική από αυτές είναι εάν θα επιλέξετε κάποιο έτοιμο theme ή custom website σχεδίαση;

.Δείτε παρακάτω ένα infographic που δημιουργήσαμε για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.

Κάθε επιχείρηση, brand ή οργανισμός έχει εξατομικευμένες ανάγκες και άρα αυτή η απόφαση είναι αρκετά πολύπλοκη.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό ή το redesign του εταιρικού website σας που θα αποτελεί πυρήνα του brand σας και βασικό σημείο αναφοράς για όλες τις marketing και sales ενέργειές σας.

Θα είναι, με λίγα λόγια, το βασικό σημείο μέσω του οποίου θα χτίζονται οι σχέσεις με τους πελάτες σας.

Και άρα θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην εικόνα, στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και φυσικά να μπορεί να εκπληρώσει αποτελεσματικά τους στόχους του.

Πρώτα, θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποια κοινά απευθύνεται αυτό το website και έπειτα ποιους θα εξυπηρετήσει η λειτουργία του.

Έπειτα, όπως με κάθε σημαντική επιχειρηματική απόφαση θα πρέπει να καταγράψετε τα θετικά και τα αρνητικά κάθε περίπτωσης προκειμένου να πάρετε μία εμπεριστατωμένη απόφαση.

Εκτός από το κόστος, το χρόνο παράδοσης και την εξειδίκευση όταν πρόκειται για ένα εταιρικό website παίζει βασικό ρόλο και η επιτυχία του - αν θα καταφέρει να προσελκύσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Και για αυτήν την επιτυχία πιθανό ένα template website να μην είναι και η καλύτερη λύση, για τις περισσότερες περιπτώσεις επιχειρήσεων.

Ένα custom website προσφέρει αναμφίβολα περισσότερη ελευθερία κινήσεων και τροποποιήσεων ενώ προσαρμόζεται εκείνο στην επιχείρησή σας και στις ανάγκες της και όχι το αντίθετο!

Επίσης, ένα εξειδικευμένο agency θα μπορέσει να σας προσφέρει την καθοδήγηση που χρειάζεστε ώστε να μην πάρετε μόνοι όλες τις δύσκολες αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το παρακάτω infographic θα σας βοηθήσει να δείτε τα θετικά και τα αρνητικά και των δύο περιπτώσεων και να λάβετε την καλύτερη απόφαση για τη δική σας επιχείρηση!

Infographic-custom-vs-template-website

Στη Wedia έχουμε πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση custom websites που ξεχωρίζουν γιατί προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα εξυπηρετούν στην επίτευξη των εμπορικών στόχων των πελατών μας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας