<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Κατασκευή eShop: 3 λόγοι για να επιλέξετε το Magento

Κατασκευή e-shop: 3 λόγοι για να επιλέξετε το Magento

Αποφασίσατε να προχωρήσετε στη δημιουργία του online καταστήματός σας και ψάχνετε την κατάλληλη πλατφόρμα για την υλοποίησή του. Όμως, οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές κι έτσι νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την κατασκευή eshop!
Εμείς πιστεύουμε ότι το Magento είναι η καλύτερη επιλογή πλατφόρμας eCommerce και σας παρουσιάζουμε 3 χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το Magento είναι μια αναγνωρισμένη πλατφόρμα eCommerce που υποστηρίζει πάνω από το 30% των eShops παγκοσμίως, καθώς 1 στις 4 online επιχειρήσεις το έχουν εμπιστευτεί για τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την υψηλή λειτουργικότητά του.

Ας δούμε 3 βασικούς λόγους για να το προτιμήσετε κι εσείς:

1) Το ανταγωνιστικό του κόστος

Το Magento είναι μια open source πλατφόρμα που δίνει σε εταιρείες, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους, τη δυνατότητα αποδοτικής προώθησης και πώλησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, με χαμηλό κόστος, μέσω διαδικτύου (eCommerce).

Σε αντίθεση με άλλες eCommerce πλατφόρμες, το Magento διατίθεται δωρεάν για όλους (Community Edition) και επί πληρωμή (Enterprise Edition).

Η Community Edition είναι μια καλή επιλογή σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως μικρότερων eShops, ενώ οι μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις προτιμούν να χρησιμοποιήσουν την Enterprise Edition, λόγω των επιπλέον δυνατοτήτων που προσφέρει.

Αναφέραμε παραπάνω ότι το Magento είναι μια open source πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει ότι ένας εξειδικευμένος developer μπορεί να κάνει αλλαγές στον κώδικα του και να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. 

Επιπλέον, στο website του Magento μπορείτε να βρείτε μια πλήρη ψηφιακή βιβλιοθήκη επεκτάσεων για την Community αλλά και την Enterprise Edition. Οι επεκτάσεις αυτές, είτε διατίθενται δωρεάν είτε επί πληρωμή, ενισχύουν τη λειτουργικότητα του eShop σας και το καλύτερο… μπορείτε να τις προσθέσετε στο eShop ακόμη και μόνος σας, αν φυσικά έχετε τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις.

2) Υψηλού επιπέδου Customer Experience

Η ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία του πελάτη κατά την εκτέλεση των αγορών του, είτε offline είτε online, πρέπει να αποτελεί βασικό σας στόχο, καθώς «χτίζετε» το eShop σας. Ο λόγος είναι απλός και αυτονόητος: ένας ικανοποιημένος πελάτης θα επιστρέψει σε εσάς για μελλοντικές αγορές και θα σας προτείνει στο φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον.

Το Magento έχει θέσει πολύ υψηλά τον πήχη στη δημιουργία μιας online αγοραστικής εμπειρίας που αφήνει την καλύτερη δυνατή εντύπωση, ενώ παράλληλα δίνει στις εταιρείες μια σειρά από δυνατότητες για την εκτέλεση αποδοτικών marketing ενεργειών για επιτυχημένες πωλήσεις μέσω του eshop.

Ενδεικτικά, η απλή εγκατάσταση του Magento περιλαμβάνει τις δυνατότητες προσθήκης των εικόνων των προϊόντων σας και των κριτικών των πελατών σας. Μπορείτε ακόμα σε κάθε προϊόν να προσθέσετε τα συναφή είδη του καταλόγου σας, ώστε ο αγοραστής σας να μπορεί να βρει εύκολα αυτό που τον ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα του δίνεται η δυνατότητα να κάνει ζουμ στις φωτογραφίες των προϊόντων σας.

Με όλα τα παραπάνω, δημιουργείτε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, η οποία τους κάνει να ξεπερνάνε το μόνο αρνητικό στοιχείο της πραγματοποίησης online αγορών: το να μη μπορούν να δουν από κοντά και να αγγίξουν τα προϊόντα σας.

3) Οι SEO λειτουργίες του

Στο blog μας αναφερόμαστε πολύ συχνά στη σημασία του SEO για την επιτυχημένη digital εταιρική παρουσία. Όπως είναι εμφανές από τα SEO εργαλεία που διαθέτει το Magento, η τεχνική ομάδα πίσω από την υλοποίησή του πρέπει να συμμερίζεται την άποψή μας!

Με τις SEO λειτουργίες του Magento, μπορείτε να προωθήσετε το eShop σας κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις και αλλαγές που θα το κάνουν να αναρριχηθεί, αργά αλλά σταθερά, στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Διαμορφώνοντας κατάλληλα τα Meta tags (Title, Description) για κάθε προϊόν σας, καθορίζετε σε σημαντικό βαθμό το πώς οι μηχανές αναζήτησης ερμηνεύουν το περιεχόμενο του eShop σας και των ειδών που προσφέρετε.

Στη wedia γνωρίζουμε καλά ότι κάθε eShop έχει διαφορετικές ανάγκες, αλλά έχοντας εμπειρία στη χρήση του Magento, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι μπορεί να αποτελέσει τη σωστή επιλογή για την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση ενός eShop που θα κάνει τους εμπορικούς σας στόχους πραγματικότητα, μπορείτε πάντα να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας