<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Image_00

H Γερμανική Σχολή Αθηνών έχει νέο website και είναι made by Wedia

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών μόλις απέκτησε μία νέα και ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα, η οποία ενσωματώνει τις απαραίτητες τεχνολογίες για την πλήρη εμπειρία των επισκεπτών της και την ενίσχυση του περιεχομένου της, και υλοποιήθηκε με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους της Wedia, ενοποιώντας ουσιαστικά τρεις διαφορετικούς ιστοτόπους. 

Image_01 
Στη Wedia, όπως σε κάθε έργο, δουλέψαμε με μεράκι και ενθουσιασμό για τον ανασχεδιασμό και την υλοποίηση ενός πραγματικά πολύπλοκου και απαιτητικού έργου, που είχε ως στόχο την αναβάθμιση της διαδικτυακής παρουσίας της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, δημιουργώντας μία σύγχρονη πλατφόρμα που συμπεριλαμβάνει τρεις διαφορετικούς ιστοτόπους σε λειτουργικότητες και περιεχόμενο.

Η μελέτη την οποία κληθήκαμε να ετοιμάσουμε, χρειάστηκε να δώσει σύνθετες απαντήσεις σε μια σειρά από προκλήσεις που στον πυρήνα της ουσίας τους βρισκόταν η ιδανική UX λύση, ενώ παράλληλα έπρεπε να απαντά στην ανάγκη ανάδειξης του συνόλου της πληροφορίας και του περιεχομένου. 

Image_02

Έτσι λοιπόν, η ολοκλήρωση και αυτού του Wedia web project πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την ικανοποίηση της ανάγκης για ένα πλήρες, καλαίσθητο και εύχρηστο website που: 

  • να αναδεικνύει τις αρχές, τις αξίες, τις υπηρεσίες και την αποστολή της ιστορικής Σχολής,
  • να ενσωματώνει κομβικές λειτουργικότητες χρήσιμες στην εκπαιδευτική διαδικασία,
  • να διαθέτει μία δομημένη αρχιτεκτονική των πληροφοριών,
  • να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την ταυτότητα της DSAthen, και
  • να είναι εύκολο στη διαχείριση και τη μεταφόρτωση του περιεχομένου. 

Image_03


Αναγνωρίζοντας όλες τις παραπάνω απαιτήσεις, επικεντρωθήκαμε στην υλοποίηση ενός πλήρους και ολοκληρωμένου website, δίνοντας βάρος τόσο στο User Experience και User Interface Design, όσο και στο Development και Implementation, χτίζοντας μια ενιαία πλατφόρμα για τον εκπαιδευτικό οργανισμό στην οποία να συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις διαφορετικές σελίδες του. 

Μέσα από απoτελεσματικές τεχνικά μεθόδους οργάνωσης του περιεχομένου, οι πληροφορίες παρουσιάζονται πλέον με σαφήνεια, προσφέροντας ευκολία στην πλοήγηση για κάθε χρήστη, γεγονός που επιτυγχάνεται και μέσα από το μενού πλοήγησης ίδιου επιπέδου στις εσωτερικές σελίδες. 

Image_04

Σχεδιαστικά, εκτός από την πολύπλευρη προσέγγιση και την ανανέωση συνολικά της οπτικής ταυτότητας και την εφαρμογή μοντέρνας τυπογραφίας, αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρώματα της Γερμανικής Σχολής χρησιμοποιήθηκαν και με έναν ακόμα τρόπο, ώστε να συνδυάζονται και με τις γλώσσες της ιστοσελίδας. Έτσι λοιπόν το μπλε υποδεικνύει τα ελληνικά και το κίτρινο τα γερμανικά. 

Η ομάδα μας εισήγαγε τέλος ένα burger μενού για τη διαχείριση των πολλών και διαφορετικών στοιχείων του μενού, απελευθερώνοντας κατά συνέπεια χώρο στην κεντρική γραμμή πλοήγησης και μειώνοντας την “ακαταστασία”. Όλες αυτές οι επιλογές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, συνεισφέροντας στην επίτευξη ισορροπίας μεταξύ λειτουργικότητας και design.

Image_05

Επισκεφθείτε τη ολοκαίνουρια, πλήρη και μοντέρνα ιστοσελίδα της Γερμανικής Σχολής Αθηνών. Ακόμα ένα σημαντικό έργο στον τομέα της εκπαίδευσης, για το οποίο είμαστε περήφανοι γιατί δημιουργήθηκε με την μεθοδολογία και την τεχνογνωσία της Wedia.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας