<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Γιατί πρέπει να προσλάβεις ένα inbound marketing agency ASAP!

Γιατί πρέπει να προσλάβεις ένα inbound marketing agency ASAP!

Ακόμα και αν έχεις διαβάσει ό,τι κυκλοφορεί online και offline για το inbound marketing και νιώθεις έτοιμος/η να τα εφαρμόσεις για το καλό της επιχείρησής σου, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι η λογική του DIY δεν ταιριάζει σε μια στρατηγική inbound marketing! Δες την αντιπρότασή μου παρακάτω…

Υπόσχομαι να μην σε κουράσω εξηγώντας σου τι είναι το inbound marketing (άλλωστε μπορείς να το διαβάσεις και εδώ) και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σου. Αυτά τα ξέρεις. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως για να μπορέσεις να εκμεταλλευθείς τις δυνατότητες και τα εργαλεία που σου προσφέρει το inbound marketing χρειάζεσαι μια καλά προπονημένη ομάδα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να εμπιστευτείς έναν από τους επίσημους συνεργάτες της HubSpot,  της No1 πλατφόρμας Marketing Automation που πυροδοτεί όλες τις Inbound Marketing ενέργειες;

Το ανθρώπινο δυναμικό των συγκεκριμένων εταιρειών έχει την απαραίτητη εκπαίδευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να φτάσει την εταιρεία σου στην κορυφή!

Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί;

Να γιατί:

Εξειδικευμένο πλάνο

Το inbound marketing δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ένα ξεκάθαρο πλάνο, μια στρατηγική που να απαντά συγκεκριμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σου αλλά και των πελατών σου.

Με το να απευθυνθείς στους ειδικούς εξασφαλίζεις ότι το πλάνο που θα δημιουργήσουν για εσένα θα απευθύνεται σε κάθε έναν τύπο πελατών σου ξεχωριστά (γνωστοί και ως buyer personas) και θα απαντά στις ανάγκες τους. Βάσει αυτού του πλάνου θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν οι απαραίτητες πλατφόρμες διανομής περιεχομένου (π.χ. ένα λειτουργικό website, ένα blog ή σελίδες στα social media), όπου βάσει ενός στοχευμένου content calendar θα δημοσιεύεται περιεχόμενο που θα προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Εξοικονόμηση χρόνου

Όπως καταλαβαίνεις οι παραπάνω ενέργειες απαιτούν αφοσίωση, έρευνα και χρόνο. Καλύτερα λοιπόν εσύ να αφοσιωθείς σε κάποιο άλλο κομμάτι της επιχείρησής σου που πιθανό να έχει περισσότερη ανάγκη την προσοχή σου και να αφήσεις το inbound marketing στους ειδικούς!

Είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν (πιο) γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά, όχι γιατί εσύ δεν μπορείς, αλλά γιατί είναι η δουλειά τους.

Resources

Κάτι ακόμα που δεν θα σε απασχολήσει εάν προσλάβεις ένα inbound marketing agency είναι η στελέχωση μιας ομάδας που θα είναι αφιερωμένη στην inbound marketing στρατηγική της εταιρείας σου, όπως επίσης και η αγορά των εξειδικευμένων εργαλείων και προγραμμάτων που χρησιμοποιούν.

Υποστήριξη για πλατφόρμες CRM και Marketing Automation

Ένα από τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας marketing automation της HubSpot είναι ότι είναι αρκετά εύχρηστη. Παρόλα αυτά κάποιες λειτουργίες είναι πολύπλοκες. Ένα inbound marketing agency μπορεί να εκπαιδεύσει την ομάδα σου, να λύσει τυχόν απορίες ακόμα και να διαχειριστεί τις inbound marketing ενέργειες της εταιρείας σου ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους.

Βοήθεια με τις πωλήσεις

Όταν το marketing δουλεύει στενά με τις πωλήσεις τότε η επιτυχία είναι εγγυημένη. Επομένως ένα inbound marketing agency θα δείξει στο τμήμα των πωλήσεων πώς να επιλέγει τα σωστά leads, αυξάνοντας έτσι το lead generation και τέλος τις πωλήσεις!

Γιατί τη wedia;

Η wedia είναι το πρώτο digital agency στην Ελλάδα που συνεργάστηκε με την κορυφαία πλατφόρμα της HubSpot. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο κατορθώσαμε να γίνουμε HubSpot Gold Partners και να φέρουμε πολύ καλά αποτελέσματα στις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν. Μάθε περισσότερα διαβάζοντας το inbound marketing… made by wedia και επικοινώνησε μαζί μας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας