<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Social Media στρατηγική με τη Wedia

Social Media Marketing Στρατηγική. Γιατί να την αναθέσετε στη Wedia;

Η data-driven στρατηγική της Wedia για τα Social Media έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που κατανοούν ότι τα social media μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη των εμπορικών στόχων τους.

Σήμερα, οι περισσότερες εταιρείες έχουν παρουσία στα social media. Είναι όμως και αποτελεσματική στην εξυπηρέτηση των εμπορικών στόχων τους; Τις περισσότερες φορές η απάντηση είναι αρνητική γιατί πολύ απλά οι ενέργειες που πραγματοποιούν δεν αποτελούν μέρος μιας δομημένης και ολοκληρωμένης στρατηγικής για τα social media. 

Στη Wedia, πρωταρχικός μας στόχος είναι να συνεργαζόμαστε στενά με τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που κατανοούν ότι τα social media μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη των εμπορικών στόχων τους. 

Έτσι, η στρατηγική που τους παρουσιάζουμε, βάσει των δεδομένων που μας δίνουν (εμπορικοί στόχοι, κοινά και ανταγωνισμός), μπορεί να εφαρμοστεί από την επόμενη κιόλας μέρα ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο κάθε δυνατότητα.


Άμεση Εφαρμογή της Στρατηγικής

Το πλάνο στρατηγικής Social Media Marketing, που προκύπτει από την αποτελεσματική μεθοδολογία της Wedia περιλαμβάνει τα παρακάτω δεδομένα:

  • Social Media στόχους που έχουν προκύψει από τους επιχειρηματικούς στόχους σας 
  • KPIs για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών που προτείνονται
  • Roadmap για να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του περιεχομένου που θα δημιουργείτε
  • Social Media posts έτοιμα προς δημοσίευση
  •  

Έχοντας όλη αυτήν την πληροφορία θα μπορείτε να μπείτε άμεσα και δυναμικά στα social media!

Η Έμπειρη Ομάδα της Wedia Είναι στη Διάθεσή σας

Η Wedia, εκτός από τη δημιουργία ενός στρατηγικού πλάνου για τα social media μπορεί να αναλάβει και την υλοποίησή του.

Από τη δημιουργία μηνιαίου Content Calendar, με social media posts που συνδέονται με τους εμπορικούς σκοπούς σας, μέχρι το community management και τη αξιολόγηση της κάθε ενέργειας, μέσα από ένα αυτοματοποιημένο reporting για την βελτιστοποίηση των επόμενων ενεργειών σας, φροντίζουμε ώστε να μη χαθεί καμία ωφέλιμη ευκαιρία για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, η ομάδα τρέχει με επιτυχία και ad hoc καμπάνιες οι οποίες εξυπηρετούν πιο άμεσα κάποιους εμπορικούς στόχους.

Όπως διαπιστώνετε, στη Wedia η προσέγγιση του Social Media Marketing... είναι θέμα στρατηγικήςΚατεβάστε το σχετικό eBook και μάθετε αναλυτικά πώς μπορούμε να σας προσφέρουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να αποκτήσετε δυναμική παρουσία στα Social Media.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας