<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Το HubSpot για άλλη μια φορά στην κορυφή!

Το HubSpot για άλλη μια φορά στην κορυφή!

Η αγαπημένη μας marketing automation πλατφόρμα στην πρώτη θέση της λίστας "Grid for Web Content Management Software" της G2 Crowd!

H G2 Crowd, η no1 online πλατφόρμα αξιολόγησης επαγγελματικών software, εξέδωσε πρόσφατα τη λίστα Web Content Management Grid, στην οποία κατέταξε τις μεγαλύτερες πλατφόρμες Web Content Management (WCM), με κριτήριο χιλιάδες αξιολογήσεις και με έμφαση στο costumer satisfaction και το market presence της κάθε πλατφόρμας.

Το HubSpot κατέκτησε την κορυφή με 1.192 αξιολογήσεις, εκ των οποίων το 96% αποτελούνταν από τέσσερα αστέρια και πάνω. Έτσι, με μέση αξιολόγηση τα 4,6 αστέρια στα 5, κέρδισε επάξια την πρώτη θέση στη λίστα, μια δεύτερη πρωτιά σε λιγότερο από ένα χρόνο, καθώς είχε ανακηρυχθεί #1 πλατφόρμα με κριτήριο το customer satisfaction και στη σχετική λίστα που εξέδωσε η G2 Crowd στις αρχές του 2016! 

G2 Crowd List

Ως Gold Partners της HubSpot, μια τέτοια διάκριση απλά επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι κάναμε τη σωστή επιλογή. Αν θέλετε κι εσείς να δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει ένα inbound marketing agency μέσα από μια δομημένη στρατηγική και με την αποτελεσματική χρήση της πλατφόρμας marketing automation της HubSpot, συμπληρώστε την Αίτηση Συνεργασίας κι αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς. 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας