<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
CRM Hubspot by Wedia

CRM: Η λύση για την άμεση ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Μπορεί η κακή οργάνωση να επηρεάσει αρνητικά την επίτευξη των εμπορικών σας στόχων; Ένα λογισμικό CRM θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε, να αυτοματοποιήσετε κάποιες ενέργειες που ήδη κάνετε και να δείτε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αντίθετα με την ευρέως διαδεδομένη άποψη, το CRM δεν απευθύνεται μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Τo CRM είναι μια αποτελεσματική λύση για κάθε εταιρεία που θέλει να προσφέρει μια καλή εμπειρία στους πελάτες της και να επενδύσει στο χτίσιμο εμπιστοσύνης μαζί τους. 

Ακόμα ένας μύθος για το CRM είναι ότι αφορά μόνο τις πωλήσεις.

Όμως, εσείς γνωρίζετε καλά ότι το marketing και οι πωλήσεις πρέπει να είναι ένα, για να δημιουργούν συνεχώς νέες ευκαιρίες πώλησης. 

Μια διαφήμιση στο Facebook, ένα banner στη Google και ένα Newsletter με προωθητικό περιεχόμενο, που το καθένα εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό δεν πρόκειται ποτέ να σας φέρουν τις πωλήσεις που ονειρεύεστε.

Αντίθετα, ένα σύστημα που σας βοηθάει να συγκεντρώσετε σε ένα μέρος πολύτιμες πληροφορίες για το κοινό σας

και βάσει αυτών να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις για τις ενέργειές σας, τις οποίες μπορείτε να αυτοματοποιήσετε, και να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά τους,

είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Τι είναι το CRM;

Το CRM προκύπτει από τις λέξεις Customer Relationship Management και δεν είναι άλλο από τη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα λογισμικού που σας δίνει τη δυνατότητα να συλλέγετε και να διαχειρίζεστε τα πολύτιμα στοιχεία των δυνητικών όσο και των υπαρχόντων πελατών σας,

να βλέπετε το ιστορικό της μεταξύ σας επικοινωνίας και φυσικά να οργανώνετε τις μελλοντικές ενέργειές σας με βάση αυτά τα στοιχεία.

Τα παραπάνω είναι εφικτά γιατί το CRM συγκεντρώνει 3 πολύ σημαντικούς πυλώνες για τη digital marketing στρατηγική κάθε εταιρείας: στρατηγική, τακτικές και τεχνολογία!

Έχοντας συγκεντρωμένη αυτήν την πληροφορία σε ένα σημείο κερδίζετε πολύτιμο χρόνο, που μέχρι σήμερα χάνατε προκειμένου να τη συλλέξετε από τους εμπλεκόμενους συναδέλφους σας.

Το marketing και οι πωλήσεις πρέπει να δρουν συλλογικά και ένα CRM λογισμικό τους δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνονται αυτόματα για οποιαδήποτε κίνηση.

Επίσης, από τα διαθέσιμα εργαλεία της πλατφόρμας μπορείτε να αξιοποιήσετε τακτικές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους εμπορικούς σας στόχους,

ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα μπορέσετε να αυτοματοποιήσετε όλες αυτές τις ενέργειες για να πετύχετε τη συνταγή της επιτυχίας:

να εμφανίζεστε με το κατάλληλο περιεχόμενο, την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο κοινό.

Όλα τα παραπάνω θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στο κοινό σας, το οποίο μέχρι σήμερα ήταν αποδέκτης αποσπασματικών ενεργειών

και όχι μιας ολοκληρωμένης επικοινωνίας που να προβάλλει την ταυτότητα της επιχείρησής σας. 

Τι περιλαμβάνει;

Ένα λογισμικό CRM συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλη την πληροφορία, τα εργαλεία και την απαραίτητη τεχνολογία που χρειάζεστε, για να εφαρμόσετε την digital marketing στρατηγική σας. 

Πιο συγκεκριμένα, σας δίνει τη δυνατότητα να:

  • Διαχειρίζεστε όλο το περιεχόμενό σας από ένα σημείο
  • Διαχειρίζεστε όλα τα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας σας, παραδοσιακά και digital, από ένα μέρος
  • Βελτιστοποιείτε το περιεχόμενό σας για τις μηχανές αναζήτησης, τη mobile εμπειρία και τα conversions
  • Προσωποποιείτε το περιεχόμενο του website σας για κάθε επισκέπτη

Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός λογισμικού CRM:

  1. Αυτοματοποίηση καθημερινών εργασιών
  2. Ολοκληρωμένη διαχείριση επαφών
  3. Διαχείριση leads
  4. Δημιουργία ευκαιριών για conversions
  5. Συντονισμός στοχευμένων ενεργειών

Σε ποιους απευθύνεται;

Όπως αναφέρθηκε και στην εισαγωγή, κάθε εταιρεία που θέλει να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια σχέση με τους πελάτες της μπορεί να επωφεληθεί από μία CRM λύση.

Ιδιαίτερα εταιρείες με μεγάλο κύκλο πωλήσεων, όπως οι εταιρείες με B2B υπηρεσίες και προϊόντα ή οι B2C εταιρείες με προϊόντα που είναι considered-purchase,

που δηλαδή χρειάζονται σκέψη πριν κάποιος μεταβεί σε αγορά, μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά. 

HubSpot CRM. Ό,τι χρειάζεστε από ένα CRM, δωρεάν!

Η πλατφόρμα της HubSpot κατανοώντας τη σημασία του CRM σε μια συνολική ψηφιακή στρατηγική,

προσφέρει ένα αρκετά πλήρες σύστημα το οποίο μπορεί να διασυνδεθεί με τα υπόλοιπα marketing και sales components της πλατφόρμας και μάλιστα δωρεάν!

Δείτε ένα επεξηγηματικό video για το HubSpot CRM:

 

 


Η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε CRM είναι τώρα!

Ένα CRM θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τις επόμενες ενέργειές σας και να μετρήσετε την αποτελεσματικότητά τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας CRM με μικρό κόστος και μεγάλο όφελος για την επιχείρησή σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας