<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
EBO_hero

EBO.AI Inbound Campaign: καινοτόμες λύσεις υγείας στη Μ. Βρετανία

Η ΕΒΟ.AI, μια νεοφυής επιχείρηση υψηλής καινοτομίας με έδρα την Μάλτα, που αναπτύσσει προϊόντα στον τομέα του Customer Engagement Automation, αναθέτει στη Wedia τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας Inbound Campaign για την προώθηση της λύσης στο ζήτημα του Elective Recovery που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία στη Μεγάλη Βρετανία.

Εξ αιτίας της πανδημίας του COVID-19, οι λίστες αναμονής στα συστήματα δημόσιας υγείας έχουν αγγίξει επίπεδα ρεκόρ. Η διαχείριση της λίστας αναμονής αποτελεί την πλέον σημαντική πρόκληση αυτή την περίοδο για κάθε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μια πρόκληση που απαιτεί άμεση διαχείριση, την οποία οι ψηφιακές λύσεις οι οποίες βασίζονται σε προκαθορισμένα κείμενα και φόρμες, δεν προσφέρουν, αφού στερούνται ενσυναίσθησης, παραβλέποντας τον ανθρώπινο παράγοντα, ενώ δεν διαθέτουν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με τις εφαρμογές Electronic Patient Record management (EPR), με αποτέλεσμα να απαιτείται χρόνος και προσωπικό για την εισαγωγή των δεδομένων.

EBO_ads

Σε αυτό το πλαίσιο, η EBO προτείνει έναν καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο διαχείρισης του προβλήματος με την AI-Powered Elective Recovery Solution.

Μια λύση που παρέχει στα νοσηλευτικά ιδρύματα, αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης, χωρίς την ανάγκη επιπλέον προσωπικού και αποδοτικότερη διαχείριση της λίστας αναμονής τους.

Η αλληλεπίδραση με τους ασθενείς γίνεται μέσω αμφίδρομων, σε πραγματικό χρόνο, αυτοματοποιημένων αλλά “έξυπνων” συνομιλιών, σε περισσότερες από 100 γλώσσες, διατηρώντας την ενσυναίσθηση και τοποθετώντας τον ασθενή και τις ανάγκες του για περίθαλψη στο επίκεντρο της επικοινωνίας.

EBO_ebook

Για την επικοινωνία αυτής της λύσης στους stakeholders του δημόσιου συστήματος υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, η EBO επέλεξε τη Wedia και τη μεθοδολογία του Inbound Marketing.

Με κεντρικό μήνυμα “Engage your patients” η καμπάνια μέσα από τα διαφορετικά assets και flows δίνει μια συνολική εικόνα για τη λειτουργία, τα οφέλη και τα εκτιμώμενα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας, όπως το LinkedIn, ενώ η υλοποίηση στηρίζεται στην διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Hubspot Marketing Automation.

EBO_landing_page

Η Wedia, ο πρώτος Hubspot Certified Partner στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στην σχεδίαση και εκτέλεση ολοκληρωμένων Inbound Campaigns με απτά αποτελέσματα. 

Λίγα Λόγια για την ΕΒΟ

H EBO είναι πρωτοπόρος στο Customer Engagement Automation.

Σκοπός της είναι να συνδράμει καθοριστικά στη διαχείριση του customer engagement μέσω AI τεχνολογίας, Big Data και Machine Learning.

Συνδυάζει επιτυχημένα την τεχνητή νοημοσύνη με τις διάφορες γλώσσες και την επεκτασιμότητα του cloud, προσφέροντας λύσεις προσιτές και οικονομικές σε σχέση με το κόστος των παραδοσιακών επιλογών customer engagement.

Με αυτό τον τρόπο παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μένουν σε επαφή με τους πελάτες τους μέσω

Εφόσον προωθείτε και εσείς υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και πιστεύετε ότι μια ολοκληρωμένη καμπάνια που εξυπηρετεί το digital marketing plan σας είναι μια inbound campaign, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σχεδιάσουμε τα επόμενά σας βήματα.  

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας