<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Grammikos Group Inbound Campaign

Grammikos Group: 2 Inbound Campaigns για ονειρεμένες κατοικίες

Tο Jade Residence και το Project Athmon προωθεί η Grammikos Group, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες και τα οφέλη που παρέχει μία ολοκληρωμένη Inbound Campaign. Και η Wedia αναλαμβάνει να υποστηρίξει την ενέργεια, μέσα από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Hubspot και υπηρεσίες Inbound Marketing.

Για τη Grammikos Group ένα ακίνητο δεν είναι απλά ένα σπίτι, αλλά ένα προσωπικό καταφύγιο, γι’ αυτό εργάζεται με πάθος, ειλικρίνεια, σεβασμό και ευθύνη, προωθώντας την αίσθηση της ευημερίας και την επαφή με το φυσικό περιβάλλον, ενώ παραμένει πάντοτε πιστή στις βασικές της αξίες που είναι η ακεραιότητα, η ευημερία, ο επαγγελματισμός και ο ανθρώπινος παράγοντας. 

 

inner-ads

Σε αυτές τις αρχές βασίζονται οι δύο ξεχωριστές Inbound Campaigns που σχεδιάσαμε για τη Grammikos Group, αναδεικνύοντας παράλληλα τόσο τη φιλοσοφία και τις αξίες της όσο και τα δύο κτιριακά συγκροτήματα που “αναζητούν” τους ενοίκους τους. 

Το Jade Residence στον Άλιμο, ένα πρότυπο κτίριο που το χαρακτηρίζει η βιωσιμότητα και η ενεργειακή απόδοση, όπως και το Project Athmon στο Μαρούσι, που αποτελεί ένα συγκρότημα σύγχρονων διαμερισμάτων σε άμεσο διάλογο με το καταπράσινο τοπίο, αναδεικνύονται μέσα από την Inbound στρατηγική.   

Ακριβώς γιατί η ενσωμάτωση συγκεκριμένων τεχνικών και τα διαφορετικά assets ενισχύουν τη διαρκή επαφή με τους χρήστες, προσφέροντάς τους το κατάλληλο περιεχόμενο που απαντά στα πιθανά ερωτήματά τους ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα για την αγορά του διαμερίσματος που καλύπτει τις ανάγκες τους.

inner-ebook

Για κάθε καμπάνια προηγήθηκε η ανάλυση των στόχων που τέθηκαν από τη Grammikos Group και ακολούθησε ο σχεδιασμός της στρατηγικής, στον οποίο περιλαμβάνονται από τις στοχεύσεις κοινού - καθώς πρόκειται για καμπάνιες εντός και εκτός Ελλάδος - και τις διαφορετικές προσεγγίσεις ανάλογα με την κάθε φάση του user journey, μέχρι τα ψηφιακά κανάλια και τα creative assets, ενώ η υλοποίηση στηρίζεται στην διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Hubspot Marketing Automation

Η Wedia, ο πρώτος Hubspot Certified Partner στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στην σχεδίαση και εκτέλεση ολοκληρωμένων Inbound Campaigns με απτά αποτελέσματα. 

inner-lp

Λίγα Λόγια για τη Grammikos Group

H Grammikos Group είναι μια καινοτόμα εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων με εμπειρία στην εύρεση και την επιλογή ακινήτων στην Αθήνα. Επιλέγει ακίνητα με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ενοίκων τους, αλλά και την αναβάθμιση της ζωή των κατοίκων στην κοινότητα. Η αποστολή της είναι να παρέχει στους πελάτες της σπίτια που τους επιτρέπουν να ζουν όπως πάντα ονειρεύονταν και το όραμά της είναι να μετατρέψει τα ακίνητα σε μια επένδυση που θα αλλάξει τη ζωή των ενοίκων τους, προάγοντας έναν πιο αυθεντικό, ουσιαστικό και βιώσιμο τρόπο ζωής.

Εφόσον προωθείτε και εσείς υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και πιστεύετε ότι μια ολοκληρωμένη καμπάνια που εξυπηρετεί το digital marketing plan σας είναι μια inbound campaign, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σχεδιάσουμε τα επόμενά σας βήματα.  

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας