<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Sitecore Symposium 2016

Sitecore Symposium: Digital Transformation μέσα από Context Marketing

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο Sitecore Symposium στη Νέα Ορλεάνη, με πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις της εταιρείας για την νέα έκδοση της αναγνωρισμένης πλατφόρμας Sitecore Experience Platform, με στόχο την υποστήριξη έργων Digital Transformation

Πώς επικοινωνείς και υποστηρίζεις εκατομμύρια πελατών σαν να είναι μοναδικοί; Γιατί αυτό ακριβώς περιμένουν: μια όσο το δυνατόν προσωποποιημένη εμπειρία κάθε φορά που επικοινωνούν με το brand σου και μέσα από κάθε διαθέσιμο κανάλι. Οι ημέρες του μαζικού marketing και της μονόδρομης επικοινωνίας έχουν παρέλθει. Σήμερα, πρέπει να γνωρίζεις κάθε πελάτη (ή υποψήφιο πελάτη) προσωπικά και να διαμορφώνεις μια μοναδική εμπειρία γι' αυτόν.

Το κλειδί για να διαχειριστείς σωστά κάθε εμπειρία του πελάτη σου, είναι να βεβαιωθείς ότι του παρέχεις περιεχόμενο και λειτουργικότητα, γνωρίζοντας ακριβώς πώς αλληλεπίδρασε με το brand σου χθες, την προηγούμενη εβδομάδα ή το πρoηγούμενο δευτερόλεπτο, ώστε να είναι απόλυτα στοχευμένο αυτό που του προσφέρεις σήμερα.  

Αυτό είναι το Context Marketing, και αυτός ήταν ο βασικός πυλώνας των εργασιών του συμποσίου που διοργάνωσε η Sitecore για να παρουσιάσει τη νέα έκδοση της αναγνωρισμένης διεθνώς πλατφόρμας αλλά και να ενημερώσει στελέχη της αγοράς και συνεργάτες από όλο τον κόσμο. 

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα Sitecore Experience δίνει στο Marketing μια άλλη διάσταση, αυτή του Context, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το κατάλληλο περιεχόμενο στον κατάλληλο επισκέπτη, στο κατάλληλο κανάλι και την κατάλληλη χρονική στιγμή, βασισμένοι στην συμπεριφορά του επισκέπτη και τις τρέχουσες κάθε φορά ανάγκες του. 

Γνωρίζοντας σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται ο επισκέπτης κάθε στιγμή, ποια συσκευή χρησιμοποιεί και τι προσπαθεί να πετύχει, η πλατφόρμα της Sitecore επιτρέπει να δημιουργήσουμε αυτοματοποιημένα, προσωπικά μηνύματα και αντίστοιχες εμπειρίες για κάθε έναν ξεχωριστά. Η πλατφόρμα της Sitecore Experience δημιουργεί βαθιές σχέσεις με τους πελάτες σας για πάντα, μέσα από τη γνώση που αποκτά κανείς από τη χρήση της και μέσα από όλα τα διαθέσιμα κανάλια που είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. 


Sitecore Experience Platform

Το Context Marketing όπως διατυπώνεται μέσα από τις παρουσιάσεις του συνεδρίου, πρέπει να υποστηριχτεί από 3 βασικούς άξονες:

  • Content Management από ολοκληρωμένα συστήματα που διευκολύνουν την παραγωγή και διαχείριση πλούσιου, πολυγλωσσικού περιεχομένου μαζικά. Παράλληλα πρέπει να διαχωρίζουν την αποθήκευση και το χειρισμό του περιεχομένου από την παρουσίαση του, έτσι ώστε να μπορεί να δημοσιευθεί σε όλα τα κανάλια, λαμβάνοντας υπόψη του το πλαίσιο που βρίσκεται ο επισκέπτης κάθε στιγμή.     
  • Contextual Intelligence που δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε βαθιά γνώση του επισκέπτη-πελάτη, ποιος είναι, για τι ακριβώς ενδιαφέρεται και τι κάνει. Μια τέτοια γνώση προϋποθέτει το συνδυασμό δημογραφικών στοιχείων (όνομα, email, κλάδο δραστηριοποίησης κλπ), προτιμήσεων που έχουν δηλωθεί ή εξαχθεί έμμεσα, παλιότερες τάσεις και αγορές, αλλά και τι κάνει αυτή τη στιγμή στα διαφορετικά διαθέσιμα touch points.   
  • Omnichannel Automation που αντιστοιχίζει τα προφίλ επισκεπτών και τις συμπεριφορές τους σε πραγματικό χρόνο, με αυτοματοποιημένες άμεσες αποφάσεις, μπορούμε να διαμορφώσουμε μια πρωτόγνωρη ομοιογενή εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη μας, κάτι που είναι και το σημερινό ζητούμενο από έναν always connected καταναλωτή. 

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα της Sitecore υποστηρίζει και τους 3 άξονες σε βάθος, με αναβαθμισμένα εργαλεία που επιτρέπουν ταχύτερη ανάπτυξη εφαρμογών, ευκολότερη ενημέρωση και διαχείριση του περιεχομένου, αναλυτικότερη καταγραφή και παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων και analytics για συνεχή βελτιστοποίηση και αναπροσαρμογή στρατηγικής. 

Η wedia από πολύ νωρίς έχει επενδύσει στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, αποτελώντας τον Νο 1 πιστοποιημένο συνεργάτη της Sitecore στην Ελλάδα, έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό έργων για μεγάλους οργανισμούς και μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε έργο Digital Transformation προσφέροντας υπηρεσίες σχεδίασης, user experience, τεχνικής υλοποίησης και digital marketing.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας