<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Drupal Guide: Ενεργοποιήστε τα Demographics & Interests Reports στο Google Analytics

Ενεργοποιήστε τα Demographics & Interests Reports στο Google Analytics

Το Google Analytics μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία και τα ενδιαφέροντα του κοινού που επισκέπτεται ένα website, μέσω των Demographics & Interests Reports.

Αν έχετε ένα website φτιαγμένο σε πλατφόρμα Drupal, τότε μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε από αυτά τα reports. Ας δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε τα Demographics & Interests Reports ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στα παραπάνω στοιχεία:  

Βήμα 1o: Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Google Analytics Module στο Drupal. Η τελευταία έκδοση είναι η google_analytics 7.x-2.

Βήμα 2ο: Πηγαίνετε στην κατηγορία 'admin' του Drupal. Επιλέξτε με τη σειρά 'Παραμετροποίηση' - 'Σύστημα' - 'Google Analytics' και τέλος κάντε κλικ το πεδίο 'Search and Advertising'. Στη σελίδα που θα εμφανιστεί επιλέξετε το κουτάκι με την ένδειξη 'Track display features'.

check

Βήμα 3ο: Πληκτρολογήστε την διεύθυνση του site σας και πατήστε 'View Source' για να εμφανιστεί ο κώδικας της σελίδας σας. Ελέγξτε αν εντός του κώδικα στο Google Analytics σας υπάρχει η παρακάτω γραμμή:

ga("require", "displayfeatures")

Βήμα 4ο:Κάντε sign in στο λογαριασμό σας στο Google Analytics και επιλέξτε το πεδίο 'Admin' και στη συνέχεια πηγαίνετε στοProperty - Property Settings'.

enable demographic features on google analytics

Εκεί, θα βρείτε την επιλογή 'Display Advertiser Features' - ενεργοποιήστε την!

Display Advertise Features enable analytics

Βήμα 5ο: Πηγαίνετε στην επιλογή 'Audience' - 'Demographics' - 'Overview'.

screen6 

Βήμα 6ο: Σε αυτό το σημείο θα σας ζητηθεί να επικυρώσετε τον κώδικά σας.

ενεργοποιήστε τα reports για τα δημογραφικά στο analytics

Συγχαρητήρια! Μόλις ολοκληρώσατε όλα τα απαιτούμενα βήματα για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μερικά χρήσιμα και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν το website σας.

Διαβάστε επίσης:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας