<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
sitecore_wedia.jpg

2 Sitecore Experience Awards για τη Wedia!

Wedia διακρίθηκε με δύο βραβεία στα Sitecore Experience Awards Southern Europe, το θεσμό που έχει ως σκοπό τη διάκριση των έργων των επίσημων συνεργατών της Sitecore, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής λογισμικών web content management και multichannel marketing automation.

H Wedia απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Business and Professional Services για το www.piop.gr και το www.piopmuseumshop.gr, ενώ διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Financial Services για το www.eurolife.gr και το as-milisoume.gr.

wedia_blog_posts_piop

To www.piop.gr είναι το site του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς. Το ΠΙΟΠ είναι ένα κοινωφελές ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που υποστηρίζει τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μέσα από πολυάριθμες δραστηριότητες και ένα Δίκτυο Θεματικών Μουσείων στην ελληνική περιφέρεια.

wedia_blog_posts_piop_shop

To www.piopmuseumshop.gr είναι το επίσημο eShop του ΠΙΟΠ, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει εύκολα και να προμηθευτεί τα είδη που είναι διαθέσιμα στα πωλητήρια των Θεματικών Μουσείων του Δικτύου.

H Wedia σχεδίασε την ανανεωμένη έκδοση του piop.gr και του eShop του και χρησιμοποίησε για την υλοποίησή τους την πλατφόρμα Sitecore CMS. Ο σκοπός ήταν να αναπαραχθεί online η ξεχωριστή εμπειρία της επίσκεψης σε ένα από τα Μουσεία του ΠΙΟΠ, από το αίσθημα της περιήγησης στους χώρους των Μουσείων μέχρι την online αγορά των διαθέσιμων ειδών.

wedia_blog_posts_eurolife

Το www.eurolife.gr είναι η εταιρική σελίδα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής του Ομίλου Eurobank. Η Eurolife ERB σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. 

wedia_blog_posts_asmilisoume

Το www.as-milisoume.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος που υποστηρίζεται από την Eurolife ERB και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του ελληνικού κοινού για ζητήματα προνοητικότητας και προγραμματισμού μέσω της δημιουργίας πρωτότυπου περιεχομένου. 

Η Wedia σχεδίασε το eurolife.gr και το as-milisoume.gr και χρησιμοποίησε την πλατφόρμα Sitecore CMS για την υλοποίησή τους, δημιουργώντας έξυπνα εργαλεία που βελτιστοποιούν την εμπειρία του επισκέπτη και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο το πλούσιο περιεχόμενο και των δυο σελίδων.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας