<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
H wedia συμμετέχει σε 2 πολύ σημαντικά Ευρωπαικά ερευνητικά προγράμματα

Wedia συμμετέχει σε 2 πολύ σημαντικά Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα

Από την ημέρα που ξεκινήσαμε την λειτουργία της wedia, θέσαμε σαν βασικό στόχο την συνεχή αξιοποίηση των διαθέσιμων τεχνολογιών και πρακτικών σε όλους τους άξονες της ψηφιακής επικοινωνίας και τεχνολογίας.

Αυτόν τον στόχο υπηρετούμε καθημερινά, αναπτύσσοντας πολύπλοκα και απαιτητικά συστήματα που δίνουν την ευκαιρία στα μέσα ενημέρωσης να έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια αναγνώστες τους, σε εταιρείες που χρησιμοποιούν το Internet να ανακαλύψουν τους επόμενους πελάτες τους και σε οργανισμούς να παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέσα από online κανάλια.

Παράλληλα προσπαθούμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε, να επεκτείνουμε συνεχώς την τεχνογνωσία μας και να μη διστάζουμε να δοκιμάζουμε νέες μεθόδους, εργαλεία και μεθοδολογίες. Έτσι ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την HubSpot, στον τομέα του Marketing Automation, ενώ παράλληλα ενσωματώνουμε σύγχρονες, agile μεθοδολογίες στην υλοποίηση των έργων μας και συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα σε άξονες αιχμής, μαζί με σημαντικές διεθνείς εταιρείες.

Τον τελευταίο καιρό, συμμετέχουμε σε δύο πολύ σημαντικά ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα, στα πλαίσια του προγράμματος Horizon 2020 (H2020) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο τη συνεργασία με διεθνείς ομάδες που δουλεύουν πάνω σε παγκόσμιου ενδιαφέροντος έρευνες και την απόκτηση τεχνογνωσίας που θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε σε δικά μας έργα.

Η πρώτη έρευνα με τίτλο "ReCRED: From Real-world Identities to Privacy-preserving and Attribute-based CREDentials for Device-centric Access Control", έχει σαν στόχο να ανάγει το ρόλο του κινητού τηλεφώνου σε ένα ενοποιημένο και εξουσιοδοτημένο ενδιάμεσο μέσο, που θα ταυτοποιεί τον χρήστη με βάση βιομετρικά στοιχεία ή συμπεριφορές χρήσης, δίνοντάς του πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες που είναι εγγεγραμμένος χωρίς να απαιτείται η χρήση διαφορετικών credentials.

Το δεύτερο από αυτά με τίτλο "TYPES: Towards transparencY and Privacy in the onlinE advertising businesS", έρχεται να αντιμετωπίσει την ολοένα αυξανόμενη στρέβλωση του πλαισίου λειτουργίας της ψηφιακής διαφήμισης, που αγνοώντας σημαντικά θέματα διαφάνειας και ιδιωτικότητας θέτει σε κίνδυνο μια οικονομία υψηλού τζίρου και αριθμού θέσεων απασχόλησης. Το έργο TYPES ευελπιστεί να παρουσιάσει λύσεις που προστατεύουν την ιδιωτικότητα των χρηστών, ενώ ταυτόχρονα τους εξουσιοδοτεί να ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες τους χρησιμοποιούνται από τους παρόχους υπηρεσιών για διαφημιστικούς σκοπούς.

Μεταξύ άλλων στα έργα συμμετέχουν σημαντικές εταιρείες με διεθνή παρουσία όπως είναι οι Telefónica Spain, NEC United Kingdom, Verizon Netherlands κ.α.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας