<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Πώς να μετατρέψετε τους επισκέπτες του site σας σε πελάτες (ebook)

Πώς να μετατρέψετε τους επισκέπτες του site σας σε πελάτες (eBook)

Δεν αρκεί η επισκεψιμότητα σε ένα website για να το καταστήσει αποτελεσματικό και επικερδές για μια εταιρεία. Θα πρέπει να συνοδεύεται από μία κατάλληλα προσαρμοσμένη στρατηγική, που θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε αυτούς τους επισκέπτες, σε πελάτες της εταιρείας σας. 

Αυτές τις στρατηγικές προσδιορίζει και αναλύει το Inbound Marketing.

Στο πρώτο μέρος του Οδηγού μας για επιτυχημένα Websites, επικεντρωθήκαμε στις ορθές πρακτικές που σας βοηθούν να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα του website σας. Είχαμε εστιάσει σε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα του SEO, αλλά και να βελτιώσετε το design και την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας.

Όμως, αυτό είναι μόνο η αρχή για μια επιτυχημένη στρατηγική που θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Σύμφωνα με το Inbound Marketing, το website μιας εταιρείας πρέπει να λειτουργεί ως μέσο προσέλκυσης πελατών. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου και τη σωστή διανομή του, ώστε να προσελκύσει νέους υποψήφιους πελάτες, την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο σημείο- εκεί όπου αναζητούν σχετικές πληροφορίες, οι οποίες θα επηρεάσουν την αγοραστική τους συμπεριφορά.

Ας θυμηθούμε μια διαπίστωση που θέτει υπό ένα διαφορετικό πρίσμα την συμπεριφορά του κοινού και το πώς αυτό αναζητά πληροφορίες:

Oι σημερινοί πελάτες θέλουν να βρίσκουν σχετικές πληροφορίες τη στιγμή που τις ψάχνουν, στο περιβάλλον που βρίσκονται.

Στο δεύτερο μέρος του οδηγού μας, εστιάζουμε στη θεματολογία και τα στάδια του Inbound Marketing, που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τους επισκέπτες του site σας σε πελάτες και να τους κατανοήσετε καλύτερα, με τις κατάλληλες πρακτικές.

Αυτό το eBook θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σημαντικές έννοιες, όπως τα 3 στάδια από τα οποία περνάει ένας καταναλωτής μέχρι να καταλήξει στην εκτέλεση μιας αγοράς ή συναλλαγής (Το Ταξίδι του Αγοραστή / Buyer’s Journey), καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάθε επισκέπτη σας, ανάλογα και με το πού βρίσκεται μέσα στο Sales Funnel. Έτσι, θα μπορέσετε να τον μεταφέρετε πιο αποτελεσματικά στο κατάλληλο σημείο, στο οποίο θα είναι έτοιμος να αγοράσει υπηρεσίες και προϊόντα από την εταιρεία σας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας