<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Wedia team 2016

2016, συνεχίζοντας δυνατά και αισιόδοξα!

Κόψαμε την 6η πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στη Wedia και ανταλλάξαμε τα Secret Santa δώρα μας, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από τότε που ξεκινήσαμε! 

Δεν θα πω ψέματα, δεν ήταν μια εύκολη χρονιά. Δεν νομίζω να ξεχάσουμε εύκολα όσα ζήσαμε σαν χώρα το φετεινό καλοκαίρι, αλλά και να σβήσουμε τα σημάδια που έχουν μείνει σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η επικοινωνία και το μάρκετινγκ, παρόλο που είναι θεμελιώδεις ανάγκες μιας επιχείρησης, δεν απέφυγαν να δεχτούν πολύ ισχυρά πλήγματα στον αγώνα της επιβίωσης. 

Τα καλά νέα είναι ότι δεν μπορούμε να μένουμε για πάντα στάσιμοι, είναι στη φύση μας να είμαστε αισιόδοξοι, να ψάχνουμε την παραμικρή ευκαιρία για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο και να παίρνουμε ρίσκα. 

Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι, ότι το digital marketing - που δεν σταμάτησε να εξελίσσεται - είναι εδώ, ακόμη πιο δυνατό, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες, προσφέροντας ακόμη πιο ευέλικτα εργαλεία, παρέχοντας ολοκληρωμένες και πιο αποτελεσματικές λύσεις, διεκδικώντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο κάθε ενημερωμένου Marketing Manager.

Λένε ότι κάθε κρίση κρύβει μέσα της μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να αναδειχθούν νέα επιχειρηματικά μοντέλα, να αναδειχθούν εταιρείες που κατανοούν και προσαρμόζονται καλύτερα στο περιβάλλον τους, που μαθαίνουν να παρέχουν ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες, που σέβονται τους πελάτες τους και τους ανθρώπους τους, γιατί ξέρουν ότι είναι η μεγαλύτερη περιουσία τους. 

Κοιτώντας τη χρονιά που πέρασε, δεν διστάζω να πω ότι ήταν μια καλή χρονιά.

Βγάλαμε στον αέρα πολύ όμορφες δουλειές, γνωρίσαμε νέους πελάτες και συνεργάτες, επιβεβαιώσαμε την απόφασή μας να επενδύσουμε στο inbound marketing, καθώς βλέπουμε ολοένα και περισσότερες εταιρείες να συνειδητοποιούν ότι είναι μονόδρομος αν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με το digital marketing, τολμήσαμε - με επιτυχία - να συμμετάσχουμε σε κάποια πολύ απαιτητικά έργα του εξωτερικού με εξειδικευμένες ανάγκες και αυστηρά κριτήρια αποδοχής. 

Μα το σημαντικότερο, στήσαμε μια πολύ δυνατή, δυναμική και χαμογελαστή ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει, με επαγγελματίες που καλύπτουν όλους τους ρόλους που χρειάζεται ένα σύγχρονο digital marketing agency για να κάνει σωστά και επαγγελματικά τη δουλειά του, που πιστέψτε με δεν είναι και λίγοι:

  • Account Management
  • Project Management
  • Technical
  • User Experience
  • Creative
  • Content
  • Performance Marketing

εκπαιδεύονται σε διαδικασίες και εργαλεία που οργανώνουν καλύτερα τη δουλειά τους, εξελίσσονται επαγγελματικά δουλεύοντας σε ολοένα πιο σύνθετα και απαιτητικά έργα και συνεργάζονται μαζί με τις αντίστοιχες ομάδες των πελατών μας, για ένα αποτέλεσμα που μαζί τους έχουμε ονειρευτεί. 

Φέτος, πρέπει να τους γνωρίσετε!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας