<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
wedia Digital Media Awards

5 Digital Media Awards για τη Wedia!

Ούτε ένα, ούτε δύο… αλλά πέντε Di/me Awards απέσπασε η Wedia στη χθεσινή απονομή των Digital Media Awards της Boussias Communications!

O θεσμός των Digital Media Awards για δεύτερη χρονιά αναγνώρισε και επιβράβευσε τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Digital Media. Η Wedia ήταν ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς, κερδίζοντας 3 GOLD και 2 SILVER βραβεία. Αναλυτικά:

GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Use of Facebook για τη Facebook Page της winbank

H Facebook page της winbank είναι η επίσημη «παρουσία» της ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς στο Facebook. Το περιεχόμενο που δημιουργούμε για τη σελίδα αντανακλά το μότο της winbank «Η ζωή είναι πολύπλοκη, καν’ τη λίγο πιο εύκολη», με θεματολογία που αποσκοπεί στο να γίνεται η ζωή πιο απλή σε τομείς που δεν αφορούν μόνο τις τραπεζικές συναλλαγές.

Στη σελίδα προβάλλονται διαγωνισμοί, προωθητικές ενέργειες, νέα προϊόντα και εφαρμογές της winbank και της Τράπεζας Πειραιώς. Ακόμα, η σελίδα λειτουργεί ως official κανάλι επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των πελατών της Τράπεζας Πειραιώς.

GOLD βραβείο στην κατηγορία Best New Entry / Newγια το «Το Ποντίκι»

Το www.topontiki.gr αποτελεί το πολιτικό και σατιρικό news portal της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι».

Σχεδιάσαμε από την αρχή και υλοποιήσαμε ένα όμορφο οπτικά, και mobile-friendly news portal βασιζόμενοι στις νέες τάσεις του design και του web development ώστε να προσφέρουμε στο χρήστη ένα ευχάριστο περιβάλλον πλοήγησης.

GOLD βραβείο στην κατηγορία Non Publisher Media Site για το «Be online, live offline | Cyta»

Tο www.beonlineliveoffline.gr είναι μια πρωτοβουλία της Cyta και του «Χαμόγελου του Παιδιού» που απευθύνεται σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς και έχει ως σκοπό την καλλιέργεια της υπεύθυνης σχέσης των παιδιών με το Internet.

Σχεδιάσαμε ένα διασκεδαστικό site με εύκολα προσβάσιμο και κατανοητό περιεχόμενο, ώστε ακόμα και οι πιο μικροί σε ηλικία επισκέπτες να μπορούν να καταλάβουν εύκολα τις λειτουργίες της πλατφόρμας και να πλοηγηθούν σε αυτή.

SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Vertical / Thematic Blogs / Non Publisher για το «Vardas blog»

Το www.vardasblog.gr αποτελεί έναν χώρο έμπνευσης, μόδας και lifestyle όπου οι λάτρεις της μόδας και του brand VARDAS ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας, τις νέες κολεξιόν στα καταστήματα αλλά και tips & tricks για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό fashion blog, το οποίο απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που τους αρέσει να προσέχουν την εμφάνισή τους και να ενημερώνονται σχετικά με τις νέες τάσεις.

SILVER βραβείο στην κατηγορία Non Publisher Media Site για το «Ας μιλήσουμε | Εurolife»

To www.as-milisoume.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος που υποστηρίζεται από τη Eurolife ERB Ασφαλιστική και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του ελληνικού κοινού για ζητήματα προνοητικότητας και προγραμματισμού μέσω της δημιουργίας πρωτότυπου περιεχομένου.

Για το project αυτό, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα site πιστό στις αρχές του Content Marketing, καθώς στο επίκεντρό του βρίσκεται το χρήσιμο περιεχόμενο που στοχεύει στο να κάνει την καθημερινότητα μας καλύτερη. 

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που οδήγησε σε βραβευμένα αποτελέσματα.

Και του χρόνου!

IMG_5015_small

IMG_0064_small

IMG_20150603_232834_small

IMG_20150603_233017_small

IMG_20150603_225949_small

IMG_20150603_233151_small

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας