<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Back to the office? Eπιβιώστε με τη βοήθεια της μικρής & της μεγάλης οθόνης!

Back to the office? Eπιβιώστε!

Τρεις κινηματογραφικές ταινίες και τρεις τηλεοπτικές σειρές, ειδικά επιλεγμένες και αφιερωμένες σε όλους τους παραθεριστές που επιστρέφουν σιγά σιγά στο γραφείο! 

Όλα τα όμορφα πράγματα κάποτε τελειώνουν... Όποιος σκέφτηκε πρώτος την παραπάνω φράση, μάλλον είχε μόλις γυρίσει από καλοκαιρινές διακοπές! Η επιστροφή στο γραφείο και στα εκατοντάδες αδιάβαστα email δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι' αυτό σκεφτήκαμε έναν τρόπο για να γίνει πιο ομαλή και ευχάριστη η μετάβαση από την παραλία στο meeting room. 

Επιστρατεύσαμε ταινίες και σειρές, που έχουν - για να μην ξεχνιόμαστε - ως θέμα το internet, την τεχνολογία και τη διαφήμιση και θα σας βοηθήσουν να το πάρετε απόφαση ότι επιστρέψατε για τα καλά στο γραφείο, θα σας δώσουν ιδέες και έμπνευση για τη νέα σεζόν και θα σας κρατήσουν συντροφιά τις μέρες που σας πιάνουν τα blues του Σεπτεμβρίου.

Καθίστε αναπαυτικά, φτιάξτε ποπ κορν, χαμηλώστε φώτα και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τη νέα αγαπημένη σας ταινία ή σειρά!

🎬 Movie Time!

1. Steve Jobs (2015)

Ακόμα και αν είστε ορκισμένοι οπαδοί του Android, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δείτε την ταινία του Danny Boyle για τον ιδρυτή της Apple. Οι βασικότεροι είναι ότι θα γνωρίσετε τον άνθρωπο πίσω από τη δημόσια περσόνα, θα θυμηθείτε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες marketing συμβουλές του και θα εμπνευστείτε, καθώς η ενέργεια και η προσωπικότητά του, είτε τον συμπαθεί κανείς είτε όχι, ήταν αναμφίβολα απαράμιλλες. Επίσης, θα "εξιλεωθείτε" αν έχετε δει την αντίστοιχη ταινία με τον Ashton Kutcher, ο οποίος είναι μεν συμπαθέστατος, αλλά δεν είναι Michael Fassbender!

Steve Jobs Movie Animated Image

2. Her (2013)

Διαβάζετε παντού για ΑI, chatbots, Siri, Alexa και Cortana και αναρωτιέστε πώς θα είναι ένα μέλλον, στο οποίο η τεχνητή νοημοσύνη θα συναγωνίζεται την ανθρώπινη; Ο σκηνοθέτης/σεναριoγράφος Spike Jonze το οραματίστηκε για εσάς και έφτιαξε μια φουτουριστική ιστορία αγάπης ανάμεσα στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Joaquin Phoenix και το... λειτουργικό του σύστημα! Ενδείκνυται για όσους θέλουν η ρομαντζάδα να έχει και ένα τεχνολογικό twist.

Her Movie Animated Image

3. The Social Network (2010)

Εάν έχετε αυτή τη στιγμή ανοιχτό σε άλλο tab το Facebook και δεν έχετε δει το "The Social Network", απλά δείτε το! Εάν το έχετε δει και σας φαίνεται κλισέ το ότι συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το άρθρο, απλά ξαναδείτε το, καθώς είναι μια από αυτές τις ταινίες που γίνονται καλύτερες κάθε φορά που τις παρακολουθείς!

The Social Network Movie Animated Image

📺 TV Time!

1. Silicon Valley

Ντροπαλός προγραμματιστής που δουλεύει σε κολοσσό της Silicon Valley δημιουργεί μια πλατφόρμα, της οποίας ο αλγόριθμος μπορεί να φέρει την επανάσταση στη συμπίεση δεδομένων. Μαζί με φίλους του προγραμματιστές, καθώς και έναν λίγο "καμμένο" μέντορα, προσπαθεί να φτιάξει τη δική του εταιρεία και το αποτέλεσμα είναι μια απολαυστική σάτιρα της Silicon Valley και του startup οικοσυστήματος, που θα ζήλευε ακόμα και Ο Εντερπρενερ.

Silicon Valley Movie Animated Image

2. Halt and Catch Fire

Τη δεκαετία του '80, πολύ πριν τη Silicon Valley, το Facebook και τη Google, εκατομμύρια άνθρωποι αγόρασαν για πρώτη φορά υπολογιστές για οικιακή χρήση και η χρήση τους άρχισε να καθιερώνεται στις επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η λεγόμενη Ψηφιακή Επανάσταση που οδήγησε στην ανάπτυξη του World Wide Web, στις αρχές τις δεκαετίας του '90. Αν θέλετε να βιώσετε αυτές τις δεκαετίες, οι οποίες καθόρισαν τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε σήμερα, τότε προβλέπω ότι θα κάνετε binge watching του "Halt and Catch Fire"!

Halt and Catch Fire Movie Animated Image

3. Mad Men 

Οι συστάσεις είναι περιττές, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών! Η χρυσή εποχή της διαφήμισης στη Νέα Υόρκη παρουσιάζεται μέσα από την ιστορία του Don Draper, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Φανταστική ανασύσταση της εποχής, στυλ και ουσία σε επτά σεζόν που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία. Εάν δεν σας έπεισαν όλα τα παραπάνω να τη δείτε, θα χρειαστεί να επιστρατεύσω τον ίδιο τον Mr Draper:

Mad Men Movie Animated Image

Καλό Σεπτέμβριο και καλές προβολές!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας