<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
hotel-digital-growth-suite

Hotel Digital Growth Suite, για απευθείας κρατήσεις

Κάθε ξενοδοχείο έχει ένα στόχο: Να προσελκύσει υποψήφιους πελάτες στο δικό του website και να τους πείσει να κάνουν την κράτησή τους μέσα απ' αυτό, για να αποφύγει να καταβάλλει τα υψηλά κόστη προμηθειών των aggregators. Η Wedia Digital Growth Suite μπορεί να βοηθήσει σημαντικά σε αυτή την προσπάθεια. Δείτε πώς. 

Hotel Booking User Journey

Το ταξίδι του υποψήφιου πελάτη ενός ξενοδοχείου ξεκινά συνήθως από αναζήτηση σε aggregators.

Είναι σίγουρα πιο βολικό να βλέπεις όλα τα ξενοδοχεία μιας περιοχής μαζεμένα σε ένα σημείο, να έχεις άμεση πρόσβαση στη διαθεσιμότητα τους, να μπορείς να συγκρίνεις τιμές και παροχές και φυσικά να κάνεις από εκεί την κράτησή σου. 

Κάποιες από αυτές τις πλατφόρμες έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα και προσπάθεια, έχοντας δημιουργήσει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη, τόσο στη φάση της αναζήτησης, όσο και στη φάση της αγοράς αλλά και στην after sales εμπειρία.

Κάτι που είναι δύσκολο να προσφέρει το website κάθε διαφορετικού ξενοδοχείου.

Αν μάλιστα είσαι τακτικός χρήστης της πλατφόρμας του aggregator, αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε επιπλέον παροχές, ανάλογα με το loyalty σχήμα που ακολουθεί κάθε διαφορετική πλατφόρμα.   

Το website του ξενοδοχείου σας έχει την ευκαιρία του 

Όμως, δεν είναι λίγες οι φορές πλέον που οι επισκέπτες μιας πλατφόρμας aggregator, αφού ολοκληρώσουν την διερεύνηση των επιλογών τους, αναζητούν το ίδιο το website του ξενοδοχείου, συνήθως μέσα από την Google.

Αρχικά για να επιβεβαιώσουν την εικόνα που παρουσιάζεται στον aggregator για το ξενοδοχείο, τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους, τις επιπλέον υπηρεσίες, για να διαβάσουν αν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για την περιοχή, τις δραστηριότητες που υποστηρίζει και πως εξυπηρετούνται κάποιες ιδιαίτερες ανάγκες που πιθανά έχουν.  

Σε αυτή την επίσκεψή τους, γνωρίζοντας ότι πολλές φορές η διαθεσιμότητα που παρουσιάζεται στους aggregators, η διαμόρφωση των δωματίων αλλά και οι τιμές τους,  είναι διαφορετικές από αυτές που πραγματικά ισχύουν,

είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσουν τον μηχανισμό κράτησης που προσφέρουν τα περισσότερα από τα websites ξενοδοχείων ή θα επικοινωνήσουν κατευθείαν με το ξενοδοχείο μέσα από τηλέφωνο, online chat / messenger ή email.

Αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία για το ξενοδοχείο, να προσελκύσει τον υποψήφιο πελάτη του σε μια απευθείας κράτηση, που δεν πρέπει να πάει χαμένη. 

Μια ολοκληρωμένη λύση από τη Wedia

Η Hotel Digital Growth Suite της Wedia έρχεται να υποστηρίξει την προσπάθεια των ξενοδοχείων για προσέλκυση απευθείας κρατήσεων, με μια προσέγγιση που αντιμετωπίζει όλα τα συστατικά ενός Digital Marketing Plan σαν απόλυτα απαραίτητα και πλήρως διασυνδεδεμένα και υλοποιείται σε 2 διακριτές φάσεις, Setup και Growth.   

Στη φάση Setup, αξιολογείται το υπάρχον website που πιθανά υπάρχει και προτείνονται οι κατάλληλες βελτιώσεις σε επίπεδο περιεχομένου και λειτουργικότητας, προς υλοποίησης από την υπάρχουσα ομάδα που υποστηρίζει το website,  

ή υλοποιείται ένα νέο, σωστά σχεδιασμένο website από την ομάδα της Wedia βασισμένο σε modules του HubSpot CMS Library, μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη που έχει αναπτυχθεί από την HubSpot και καλύπτει το σύνολο των αναγκών ενός σύγχρονου website ξενοδοχείου.

Τα modules συνθέτουν με drag and drop ολοκληρωμένες σελίδες για την παρουσίαση του ξενοδοχείου, τα δωμάτια, τις υπηρεσίες, τον προορισμό, ενώ παράλληλα εφαρμόζονται κύρια και δευτερεύοντα χρώματα, γραμματοσειρές και εικαστικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχείου.

Το website θα είναι πλήρως συνδεδεμένο με το HubSpot CRM, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα διαχείρισης των στοιχείων νέων υποψήφιων πελατών που ενδιαφέρονται για πρώτη φορά για το ξενοδοχείο, αλλά και υπαρχόντων επαναλαμβανόμενων πελατών με τους οποίους θέλουμε να έχουμε μια τακτική επικοινωνία. 

Στη συνέχεια και ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης, θα δημιουργηθούν ή θα παραμετροποιηθούν τα κατάλληλα Social Media profiles (Facebook, Instagram, YouTube) ενώ θα αναγνωριστούν τα κατάλληλα κοινά με βάση δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα και online συμπεριφορά για την εκτέλεση καμπανιών. 

digital-growth-suite-services

Growth Phase

Αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία και παραμετροποίηση του website και των Social Media, σειρά έχει η ανάπτυξη και εκτέλεση των προωθητικών ενεργειών, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια και τακτικές: Online Advertising, Search Enging Optimization, Email Marketing, Content Marketing, Inbound Marketing. 

Βλέπετε δεν χρειάζεται να περιμένουμε να μας επισκεφτεί κάποιος που ανακάλυψε το ξενοδοχείο σε κάποιον aggregator, μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τις δικές μας προσπάθειες, πάντα με τις δυνατότητες επένδυσης που έχουμε, ώστε να προσελκύσουμε υποψήφιους πελάτες στο website μας. 

H Hotel Digital Growth Suite καλύπτει ολοκληρωμένα και τις 2 βασικές ανάγκες προώθησης μιας επιχείρησης, την ενίσχυση του brand awareness μέσα από καμπάνιες επικοινωνίας του ξενοδοχείου και του προορισμού, αλλά και την εκτέλεση καθαρά πωλησιακών καμπανιών όπου προωθούνται συγκεκριμένα πακέτα υπηρεσιών σε συγκεκριμένα κοινά μέσα από πωλησιακά μηνύματα με στόχο το Lead Generation, την προσέλκυση δηλαδή υποψήφιων πελατών που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια οργανωμένη παορυσίαση του περιεχόμενου μας, για να ξεκινήσει μια διαδικασία αυτοματοποιημένου nurturing.

Έτσι ανάλογα με τις θεματικές που υποστηρίζουμε στο ξενοδοχείο και τα κοινά που απευθυνόμαστε, μπορούμε να τρέξουμε στοχευμένες καμπάνιες για οικογένειες, για adult only επισκέπτες, για pet friendly, για φυσιολατρικά κοινά, για κοινά που αναζητούν activities και διασκέδαση ή καλό φαγητό.  

 Η Φάση Growth περιλαμβάνει την εκτέλεση καμπανιών σε συνεχή βάση στα χρονικά διαστήματα που μας ενδιαφέρουν, με συνεχή παρακολούθηση, βελτιστοποίηση και reporting πάντα σε σχέση με τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί στην έναρξη εκτέλεσής τους.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα δημιουργικά και τα μηνύματα ανανεώνονται, νέα κοινά και στοχεύσεις προστίθενται και δημιουργούνται επιπλέον καμπάνιες ανάλογα με την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα προσέλκυσης υποψηφίων πελατών που θέλουμε να επιτύχουμε. 

Ποιες επιχειρήσεις αφορά;

Η Hotel Digital Growth Suite απευθύνεται σε όλα τα ξενοδοχεία που θέλουν να αξιοποιήσουν το Digital Marketing για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους στα κοινά που απευθύνονται και την προσέλκυση υποψηφίων πελατών για απευθείας κρατήσεις. 

  • Αν αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις σας μέσα από το website του ξενοδοχείου σας,
  • Αν έχετε επενδύσει στην παραγωγή περιεχομένου ή αναγνωρίζετε την αξία του και θέλετε να επενδύσετε σε αυτό,
  • Αν οι απλές διαφημιστικές καμπάνιες στα social media ή στην google, αυξάνουν προσωρινά την επισκεψιμότητα στο website σας χωρίς όμως να αυξάνουν τις κρατήσεις σας,

πρέπει οπωσδήποτε να δείτε την λύση που προσφέρουμε.   

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτική παρουσίαση.  

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας