Wedia Digital Marketing Agency - Academy Blog

Κατασκευή ιστοσελίδων νέας γενιάς από τη wedia!

Written by Panos Kontopoulos | 28 Μαρ 2022

Μια νέα γενιά websites έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται την τεχνολογία και ξεφεύγουν από την απλή διαχείριση κειμένου, συνδυάζοντας λειτουργικότητες CRM, προσωποποιημένο περιεχόμενο, αλλά και Marketing Automation.

Ήταν τέλος του 2009 όταν, η ιδέα του να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρεία για να υλοποιούμε στην Ελλάδα websites σαν κι αυτά που λατρεύαμε να βλέπουμε και να χρησιμοποιούμε στο εξωτερικό, πήρε σάρκα και οστά μέσα από τη wedia.

Από τότε, μεγάλοι οργανισμοί αλλά και μικρότερες εταιρείες εμπιστεύτηκαν την ανάπτυξή τους μέσα από websites και applications που υλοποιήσαμε γι΄αυτούς, αλλά και μέσα από καμπάνιες προώθησης που τρέξαμε για λογαριασμό τους στα κατάλληλα ψηφιακά κανάλια.

Η ομάδα μας μεγάλωσε, δημιουργήθηκαν νέοι ρόλοι και ορίστηκαν νέες μεθοδολογίες εκτέλεσης των έργων μας, για να μπορούμε να εξειδικευόμαστε ολοένα και περισσότερο στις διαφορετικές δεξιότητες που απαιτεί το αντικείμενό μας, αλλά και να εξασφαλίζουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που απαιτούν οι πελάτες μας.