<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Wedia Digital Marketing Agency

Τι κάνει ένα Digital Marketing Agency. Όλη η αλήθεια εδώ!

Εάν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι οι εταιρείες Digital Marketing προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες με μια διαφημιστική εταιρεία, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνδυάζουν ένα μείγμα παραδοσιακών (έντυπες καταχωρήσεις, ραδιοφωνικά spots, τηλεοπτικές διαφημίσεις) και Digital Marketing τακτικών για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξέρει κανείς σε τι τύπου agency να απευθυνθεί και τι να περιμένει από τη συνεργασία.

Τι κάνει τελικά μια εταιρεία Digital Marketing;

Ένα digital marketing agency έχει τεχνικές γνώσεις.

Τα αποτελεσματικά digital marketing agencies διαφέρουν γιατί έχουν εξελίξει και εναρμονίσει δύο πολύ σημαντικά γνώσεις: τη γνώση του marketing και της τεχνολογίας.

Με αυτόν τον τρόπο είναι σε θέση όχι μόνο να υλοποιήσουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, το οποίο να επικοινωνεί το κατάλληλο μήνυμα μέσα από στοχευμένα κανάλια στο κοινό-στόχο κάθε επιχείρησης,

αλλά και να έχουν στη διάθεσή τους και τα κατάλληλα εργαλεία, μέσω της τεχνολογίας, για να βελτιστοποιούν συνεχώς την αποτελεσματικότητά τους.

Προσφέροντάς σας σύγχρονες MarTech λύσεις, σάς βοηθούν να πετύχετε τους εμπορικούς σκοπούς σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες έργου μιας εταιρείας Digital Marketing σχεδιάζουν και υλοποιούν καμπάνιες και projects έχοντας πάντοτε στο μυαλό τους τους παρακάτω βασικούς πυλώνες:

  • Σχεδιασμός με προτεραιότητα στις mobile συσκευές 
  • Αξιοποίηση και ενεργή παρουσία στα social media
  • Προσωποποιημένη παρουσίαση και λειτουργικότητα
  • Συνεκτική και ομοιογενή εμπειρία χρήσης
  • Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Αυτό είναι εφικτό γιατί τα μέλη των ομάδων είναι experts σε τομείς όπως: το Περιεχόμενο, το SEO, το UX/UI Design, το Development και το Digital Marketing.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία τους σε τακτικές Digital Marketing, όπως το Inbound Marketing, με την εξειδίκευσή τους στη χρήση κορυφαίων πλατφορμών marketing automation και CRM μπορούν να εισχωρήσουν σε βάθος στις ανάγκες των καταναλωτών και να τις ταιριάξουν με ένα προϊόν ή υπηρεσία. 

Με λίγα λόγια, στόχος μιας εταιρείας Digital Marketing είναι να παραδώσει ένα άψογα ισορροπημένο τελικό έργο, που όχι μόνο είναι αισθητικά άρτιο, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικό και λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

Που ξεχωρίζουν οι καλύτερες εταιρείες Digital Marketing

  • Έχουν την τεχνογνωσία για την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων
  • Διαθέτουν εξειδικευμένους επαγγελματίες σύγχρονων τομέων όπως: Content experts, Developers,  Digital Marketing experts, SEO experts, UX designers και UI designers
  • Προσφέρουν πληθώρα digital υπηρεσιών μέσω μελετημένων λύσεων marketing και τεχνολογίας (CRM, Marketing automation)

Η τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο σε σύγχρονους τομείς ανθρώπινο δυναμικό, η επένδυση σε προηγμένες τεχνολογίες και η πληθώρα digital υπηρεσιών/λύσεων δίνουν ένα βασικό πλεονέκτημα:

Να μπορεί να προσφέρει Digital Marketing υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Γιατί να επιλέξετε ένα digital agency όπως η Wedia;

Η συμπεριφορά των καταναλωτών έχει αλλάξει.

Πλέον, οι πελάτες σας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν online αναζητήσεις, να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες λύσεις, να κάνουν σύγκριση τιμών και υπηρεσιών και τέλος να επιλέγουν την επιχείρηση εκείνη που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους.

Επομένως, δεν αρκεί να έχετε απλά μια online παρουσία.

Στη Wedia υλοποιούμε έργα που ενεργοποιούν όλα τα συστατικά των σύγχρονων MarTech λύσεων: User Experience, Technology, Content, Digital Marketing, CRM και Automation πλατφόρμες,

με στόχο να σας φέρουμε πιο κοντά με το κοινό σας, να επικοινωνήσετε μαζί του και να προσφέρετε τις λύσεις σας (προϊόντα ή υπηρεσίες) στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας