<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Sitecore 8: Νέα έκδοση με περισσότερες Inbound Marketing δυνατότητες

Sitecore 8: Νέα έκδοση με περισσότερες Inbound Marketing δυνατότητες

Πρόσφατα η Sitecore ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας έκδοσης της δημοφιλούς Content Management και Digital Marketing πλατφόρμας της με τίτλο Sitecore Experience Platform ή Sitecore 8, που υπόσχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι marketers δημιουργούν, διαχειρίζονται και βελτιστοποιούν καμπάνιες digital marketing, σε όλο τον κύκλο αγοράς.

Ανάμεσα σε άλλα, η νέα, ριζικά βελτιωμένη έκδοση του Sitecore προσφέρει στους marketers:

  • Νέες διαχειριστικές εφαρμογές, μέσω ενός μοντέρνου, καθαρού και εύχρηστου περιβάλλοντος διαχείρισης περιεχομένου, οι οποίες διατηρούν τη λειτουργικότητα που έχουμε συνηθίσει, χρησιμοποιώντας ό,τι νεότερο από πλευράς web τεχνολογιών.
  • Ολοκληρωμένη εικόνα επισκέπτη/πελάτη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για real time διάθεση προσωποποιημένου περιεχομένου, κατηγοριοποίηση και στατιστικές αναλύσεις. Η πλατφόρμα Sitecore XP 8 συγκεντρώνει και συνδέει δεδομένα από το σύνολο της online εμπειρίας του επισκέπτη, βοηθώντας τον marketer να παράγει σχετικό περιεχόμενο, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας.
  • Ενισχυμένα στατιστικά και αναλυτικά στοιχεία, που μειώνουν δραματικά το χρόνο που απαιτείται για να αποκτηθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις επιδόσεις ενός website, να ληφθεί μια απόφαση και να εκτελεστεί. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από back-office συστήματα όπως είναι ERP, CRM και POS, η πλατφόρμα υπολογίζει δυναμικά το Engagement Value κάθε ενέργειας και δίνει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για το τι δουλεύει, τι όχι, και ποιες είναι οι εναλλακτικές προτάσεις βελτιστοποίησης.
  • Συνεχείς δοκιμές σε επίπεδο A/B Testing για το σύνολο του περιεχομένου, εύκολα και γρήγορα, από κάθε διαχειριστή. Τα εργαλεία της πλατφόρμας δίνουν επιπρόσθετα την ευκαιρία για βελτιστοποίηση των ενοτήτων προσωποποιημένου περιεχομένου, αλλά και την εκτέλεση πιο προχωρημένων σεναρίων και multi-variate δοκιμών για ομάδες με υψηλότερες απαιτήσεις και εμπειρία.
  • Δυναμική κατηγοριοποίηση των επισκεπτών και αυτοματοποίηση των marketing ενεργειών με βάση το σύνολο των διαθέσιμων πληροφοριών στο Experience Profile κάθε επισκέπτη, όπως είναι τα δημογραφικά στοιχεία αλλά και στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά του επισκέπτη σε όλα τα online κανάλια που παρακολουθούνται μέσω του Sitecore. Η κατηγοριοποίηση αυτή είναι άμεσα διαθέσιμη και εκμεταλλεύσιμη, από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης Lead Νurturing του Sitecore XP 8, σε αυτοματοποιημένες email και social media marketing καμπάνιες.
  • Εξασφάλιση συνέπειας και ομοιομορφίας στην εμπειρία που απολαμβάνει ο επισκέπτης μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας ακόμη και αν δεν βασίζονται στην πλατφόρμα της Sitecore, καθώς αρκετά χαρακτηριστικά και δυνατότητες μπορούν να ενσωματωθούν σε legacy web sites και να είναι άμεσα διαχειρίσιμα μέχρι να ολοκληρωθεί μια διαδικασία ανασχεδίασης και μεταφοράς.

Sitecore 8 Features - Dashboard

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης του Sitecore (μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με όσα μπορεί να σας προσφέρει κατεβάζοντας το αναλυτικό και επεξηγηματικό White Paper από την αντίστοιχη σελίδα μας), και είναι ήδη φανερό ότι με την νέα έκδοση Sitecore XP 8, η εταιρεία δίνει ακόμη περισσότερη έμφαση και εργαλεία για την υλοποίηση και εκτέλεση Inbound Marketing στρατηγικών, που αποτελούν πλέον μονόδρομο στην προσπάθεια εκμετάλλευσης του Online Marketing. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Michael Seifert, CEO της Sitecore:

Ο στόχος μας ήταν να επιστρέψουμε στους marketers τον χρόνο για να κάνουν σωστά και αποτελεσματικά την δουλειά τους, που είναι να δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες επικοινωνίας και engagement με τους επισκέπτες/πελάτες τους και όχι να διαχειρίζονται τεχνικά θέματα. Το Sitecore XP 8 απλοποιεί τη διαδικασία και δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα για εκτέλεση προσωποποιημένων online marketing ενεργειών σε μεγάλη κλίμακα.

Ώς Wedia, έχουμε επενδύσει σημαντικά στην κατανόηση της φιλοσοφίας και της μεθοδολογίας του Inbound Marketing και έχουμε ήδη αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, ως το πρώτο ελληνικό digital agency που συνεργάζεται επίσημα με την HubSpot, για αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένας ακόμη στρατηγικός μας συνεργάτης - η Sitecore - συνεχίζει να επενδύει και να επεκτείνει τα προϊόντα της προς αυτή την παγκόσμια πλέον αναγνωρισμένη στρατηγική online marketing.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας