<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Κατασκευή site για τον τομέα της υγείας. Πώς κάναμε τη διαφορά;

Κατασκευή site για τον τομέα της υγείας. Πώς κάναμε τη διαφορά;

Όταν αναλάβαμε τον ανασχεδιασμό του website για το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν ξέραμε ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καινοτόμο και μοντέρνο website που να κατανοεί τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή/επισκέπτη και να το κάνει να ξεχωρίζει στον τομέα της υγείας. Θέλετε να μάθετε πώς το πετύχαμε;

Το νέο website του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν είναι όπως θα περίμενε κανείς μοντέρνο, λειτουργικό και εύχρηστο. Όμως, σε αντίθεση με άλλα websites του κλάδου, το συγκεκριμένο website έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον επισκέπτη και την κάλυψη της κάθε πιθανής ανάγκης που μπορεί να έχει, με τέτοιο τρόπο ώστε να υπογραμμίζει τις υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, την τεχνολογία αιχμής και το υψηλού κύρους επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ποια είναι η συνταγή για την κατασκευή ενός καινοτόμου ανθρωποκεντρικού site στον τομέα της υγείας;

Η μελέτη

Ξεκινήσαμε μελετώντας τον διεθνή ανταγωνισμό και συλλέγοντας σημαντικές πληροφορίες για τον τομέα της υγείας. Έπειτα προχωρήσαμε στην καταγραφή των βασικών Personas/επισκεπτών στους οποίους θα απευθύνεται το πλούσιο περιεχόμενο του website και οι οποίες είναι: o ασθενής, ο επισκέπτης και το ιατρικό προσωπικό. Στόχος μας είναι μέσω της κατάλληλης διανομής της πληροφορίας κάθε μία από αυτές τις Personas να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρίσκει την πληροφορία που την αφορά και να αλληλοεπιδρά με το website ανάλογα με την περίπτωση.

Για να το πετύχουμε, προχωρήσαμε σε αναλυτική καταγραφή του εκάστοτε user journey - το ταξίδι που πραγματοποιεί ο επισκέπτης ενός website προκειμένου να καταλήξει στην πολυπόθητη πληροφορία - και έπειτα σε αναζήτηση των κατάλληλων διαδραστικών εργαλείων προκειμένου να το αποτυπώσουμε στην διαδρομή πλοήγησης του website.

Website Οργανισμών Υγείας: Η συνταγή της επιτυχίας μέσα από 8 παραδείγματα!

Ο σχεδιασμός

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αποτελεί έναν από τους πλέον σύγχρονους και μεγαλύτερους νοσηλευτικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας και η online παρουσία του θα πρέπει να συνάδει με το κύρος του, τόσο σε επίπεδο σχεδίασης όσο και λειτουργικότητας.

Η ξεκάθαρη διαδρομή πλοήγησης που αναφέρθηκε παραπάνω αποτυπώνεται από την Αρχική Σελίδα του website όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει απευθείας στοιχεία υψηλής προτεραιότητας όπως το Κλείσιμο Ραντεβού και τα Επείγοντα Περιστατικά, να πλοηγηθεί στις βασικές κατηγορίες περιεχομένου αντλώντας πληροφορίες για τις υπηρεσίες, το ιατρικό προσωπικό, τα ιατρικά τμήματα κλπ. ή να πραγματοποιήσει μια αναζήτηση για κάθε ανάγκη ή ερώτημα που πιθανό να έχει μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης φόρμας αναζήτησης.

Ερρίκος Ντυνάν - Αρχική σελίδα

Το μοναδικό περιεχόμενο

Για να ενισχύσουμε την εμπειρία του χρήστη, αναλάβαμε τη δημιουργία και επιμέλεια πρωτότυπου φωτογραφικού υλικού που αναδεικνύει τόσο τις εγκαταστάσεις και την ιατρική τεχνολογία αιχμής του νοσοκομείου όσο και το ιατρικό προσωπικό. Για παράδειγμα, εάν κάποιος επισκέπτης αναζητήσει κάποιον γιατρό τότε θα είναι σε θέση να δει ένα πλήρες προφίλ του γιατρού με στοιχεία όπως φωτογραφία, όνομα, ειδικότητα, στοιχεία επικοινωνίας και σε ορισμένες περιπτώσεις πληροφορίες σχετικές με το βιογραφικό του.

Ερρίκος Ντυνάν - Σελίδα γιατρού

Το συγκεκριμένο υλικό δημιουργεί στον επισκέπτη μια αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας ακόμα και εάν είναι η πρώτη του επαφή με το νοσοκομείο και άρα ενισχύει και την εμπειρία χρήσης. 

H τεχνολογία

Όλα τα παραπάνω βασίζονται στην προηγμένη τεχνική υλοποίηση που ακολουθήσαμε και η οποία βασίζεται σε σύγχρονες ορθές πρακτικές. Επίσης, η χρήση της διεθνούς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Sitecore εγγυάται εκτός από καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης και μέγιστη ασφάλεια.

Επιπλέον, ένα σύγχρονο site που εστιάζει στον επισκέπτη του δεν θα μπορούσε παρά να είναι responsive και άρα να προσφέρει παρόμοια εμπειρία χρήσης, ανεξάρτητα από τη συσκευή.

Κατασκευή site... made by wedia!

Εάν θέλετε να δείτε πώς είναι ένα καινοτόμο website που εστιάζει στον άνθρωπο, μπορείτε να περιηγηθείτε στο νέο website του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, εάν ενδιαφέρεστε για τον ανασχεδιασμό του δικού σας website μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα για Δωρεάν Μελέτη και Προσφορά.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας