<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
digital marketing, social media

Καλοκαίρι: Η Updated Digital Marketing Reading List για την Παραλία

Παρακάτω θα βρείτε μερικά άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε, εάν θέλετε να δραπετεύσετε από τους έντονους ρυθμούς της καλοκαιρινής χαλάρωσης και να αντλήσετε πλούσια θεματολογία για επερχόμενα meetings σε beach bars με φίλους από το industry ή και για το kick off meeting, την πρώτη εβδομάδα επιστροφής σας στο γραφείο.

giphy-1

🏓 Social Media Reading List 🏓


Καθώς ρεμβάζετε υπό την γλυκιά μελωδία του «τακ - τακ», που κάνουν οι ρακέτες και σκέφτεστε το θέμα για το επόμενο insta story σας, γιατί να μη διαβάσετε και κάτι σχετικό;

 

🎣 Marketing Automation Reading List 🎣


Πόσες φορές σκεφτήκατε σήμερα τι ωραία που θα ήταν αν και το ποτήρι με τον παγωμένο καφέ σας γέμιζε αυτόματα, όσο είστε ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα; Δυστυχώς, το marketing automation δεν μπορεί να καλύψει αυτήν την ανάγκη σας. Μπορεί όμως να καλύψει πολλές άλλες, αυτοματοποιώντας ενέργειες (π.χ. αποστολή newsletters)!

👙 Design & UX Reading List 👙


Εκτός από το υπόλοιπο των διακοπών σας είναι λογικό να κάνετε σχέδια και για το εταιρικό website ή το e-shop σας. Εξοικειωθείτε με τα νέα trends, τις ορθές πρακτικές, αλλά και με κάποιους σημαντικούς όρους που αφορούν το design και τη δημιουργία εμπειριών και ανανεωθείτε!

🍧 Content Marketing Reading List 🍧


Όπως φροντίζετε για το περιεχόμενο της βαλίτσας σας πρίν φύγετε διακοπές, έτσι πρέπει να φροντίζετε και για το περιεχόμενο του εταιρικού website σας. Δείτε πώς: 

😍 CRM Reading List 😍


Για να μην είναι η σχέση με τους πελάτες σας εφήμερη, σαν τις (περισσότερες) σχέσεις του καλοκαιριού επενδύστε σε ένα εργαλείο CRM! 


🌴Projects... made by Wedia 🌴

Τέλος, επειδή διακοπές ίσον χαλάρωση και ως γνωστόν όταν χαλαρώνουμε κατεβάζουμε τις καλύτερες ιδέες, απολαύστε μερικά δροσερά, φρέσκα και ταξιδιάρικα projects... made by Wedia και αντλήστε έμπνευση!

 Καλές διακοπές! 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας