<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Instagram Stories για επιχειρήσεις: 30 case studies δείχνουν την αποτελεσματικότητά του [Infographic]

Instagram Stories για επιχειρήσεις: 30 case studies.

Η αύξηση του engagement και το χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της επιχείρησής σας μπορεί να γίνει με μεγάλη επιτυχία. Ο τρόπος είναι βασικά απλός: αφηγηθείτε τη μοναδική σας ιστορία.

Σίγουρα μέχρι τώρα θα γνωρίζετε τι είναι τα Instagram Stories. Ίσως όμως δεν έχετε ακόμη σιγουρευτεί για το πόσο αποτελεσματικά είναι ως digital marketing πρακτική. Όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας το άρθρο «Instagram Marketing: 5 δοκιμασμένες πρακτικές για επιτυχημένα Instagram stories», μέσω αυτού του feature οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να δείξουν στους followers τους τι γίνεται behind the scenes, να προβάλλουν τα οφέλη των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους, να τραβήξουν την προσοχή προς το brand, να ενημερώσουν για προσφορές και εκπτώσεις και να δείξουν ότι συμβαδίζουν με την εποχή. Με λίγα λόγια, να έρθουν πιο κοντά με το κοινό τους, ώστε να χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.

Άραγε τα καταφέρνουν; Η απάντηση είναι ναι!

Στο infographic της 99firms.com που ακολουθεί θα δείτε ποιοι τομείς δραστηριοποίησης είναι πιο δημοφιλείς στα Instagram stories, αλλά και πώς πολύ γνωστά brands αξιοποιούν τις δυνατότητες αυτού του feature, αποτελεσματικά, προς όφελός τους.

📊 Μερικά πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά για τη χρήση των Instagram stories από επιχειρήσεις:

  • Τα Instagram stories έχουν 300.000.000 ενεργούς χρήστες, καθημερινά

  • Οι χρήστες έως 25 ετών ξοδεύουν περίπου 32 λεπτά την ημέρα στο Instagram, ενώ οι μεγαλύτερες ηλικίες περισσότερα από 24 λεπτά

  • 1 στα 3 stories με τη μεγαλύτερη θέαση στο Instagram ανήκει σε επιχείρηση

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απόδειξη ότι οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να γνωριστούν καλύτερα με το κοινό τους, να συστηθούν και να ξεδιπλώσουν την ιστορία τους καρέ-καρέ, θα βρουν την ευκαιρία μέσω του Instagram. Και, με αυτόν τον τρόπο, θα χτίσουν βαθύτερες σχέσεις, με το engagement να σημαίνει παράλληλα και loyalty.

Pinterest share

Infographic Instagram Stories Case Studies 

Το Instagram είναι ένα κανάλι που μπορεί να συνεισφέρει στην επίτευξη των εμπορικών σας στόχων μέσω του awareness, του engagement και του community building. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας πούμε πώς θα μοιραστείτε την ιστορία του δικού σας brand.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας