<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Sneak Preview: Inbound Marketing για Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς [eBook]

Sneak Preview: Inbound Marketing για Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς-eBook

Μάθετε πρώτοι για την πιο αποτελεσματική στρατηγική marketing για εκπαιδευτικούς οργανισμούς, το inbound marketing, και κάντε τη διαφορά στο χώρο της εκπαίδευσης!

Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που έστελνε στους υποψήφιους μαθητές και στους γονείς τους ενημερωτικό υλικό με το ταχυδρομείο ή διαφημιζόταν στις εφημερίδες. Στη συνέχεια, επένδυσε σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, διαφημίσεις στις στάσεις των λεωφορείων, τηλεφωνήματα και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όλα τα παραπάνω έφερναν αποτελέσματα. 

Όμως, το Internet καθιερώθηκε και άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι υποψήφιοι σπουδαστές ανακαλύπτουν έναν οργανισμό, μαθαίνουν περισσότερα γι΄ αυτόν και κάνουν την τελική επιλογή τους. Αντί να περιμένουν πότε θα λάβουν το μήνυμά σας, τόσο οι ίδιοι οι μαθητές, όσο και οι γονείς τους, στρέφονται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο για να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους. 

Δεν είναι κρίμα να μην βρίσκεστε εκεί που ψάχνουν, δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματά τους; 

Στο σημείο αυτό, το inbound marketing έρχεται για να δώσει μια στοχευμένη και αποτελεσματική λύση στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που θέλουν να εναρμονίσουν τις marketing ενέργειές τους με τη συμπεριφορά των σημερινών καταναλωτών!

Τι είναι το inbound marketing και τι μπορεί να προσφέρει στον δικό σας εκπαιδευτικό οργανισμό;


Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές, outbound πρακτικές που αναφέρθηκαν παραπάνω, το inbound marketing μπορεί να εξασφαλίσει ότι το μήνυμά σας φτάνει πραγματικά στο κοινό που σας ενδιαφέρει να προσεγγίσετε.

Πιο συγκεκριμένα, το inbound marketing δίνει σε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό τη δυνατότητα να μιλήσει στους σπουδαστές και τους γονείς τους για τα θέματα που πραγματικά τους απασχολούν.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το αποδεικνύουν έρευνες των τελευταίων ετών σχετικά με τo digital marketing στον χώρο της εκπαίδευσης. Ας δούμε δύο ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα του inbound marketing:

1) Οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν inbound marketing πρακτικές έχουν 7 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανίσουν υψηλότερο ROI (Return on Investment, απόδοση επένδυσης) σε σχέση με οργανισμούς που ακολουθούν παραδοσιακές marketing τακτικές. 

2) Οι ενδιαφερόμενοι που προσελκύονται μέσω Inbound τακτικών είναι 3 φορές πιο πιθανό να ενδιαφέρονται πραγματικά για τον οργανισμό, από αυτούς που εκφράζουν ενδιαφέρον μέσω παραδοσιακών τακτικών (π.χ. cold calling). 

Τι καθιστά το inbound marketing αποτελεσματικότερο;

Η απάντηση βρίσκεται στο νέο eBook μας το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο τέλος του άρθρου!

Στις σελίδες του θα ενημερωθείτε σχετικά με το inbound marketing και πώς αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Συγκεκριμένα θα μάθετε: 

  • Πώς θα προσελκύσετε υποψήφιους σπουδαστές στο website σας;
  • Πώς θα μετατρέψετε τους επισκέπτες σε υποψήφιους σπουδαστές;
  • Πώς θα αποκτήσετε περισσότερες εγγραφές την επόμενη χρονιά;
  • Πώς θα ικανοποιήσετε υπάρχοντες και μελλοντικούς σπουδαστές;
  • Πώς το inbound marketing μπορεί να δουλέψει για την επιχείρησή σας;

Τι περιμένετε; Κάντε την αρχή κατεβάζοντας δωρεάν το σχετικό eBook!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας