<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Διαγωνισμοί στο Facebook: Συμβουλές επιτυχίας [Infographic]

Διαγωνισμοί στο Facebook: Συμβουλές επιτυχίας [Infographic]

Θέλετε να αυξήσετε το engagement της εταιρικής σας σελίδας στο Facebook και να αποκτήσετε νέα "Likes"; Μήπως θέλετε να εμπλουτίσετε τη λίστα των email σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του website σας; Με έναν διαγωνισμό στο Facebook, μπορείτε να πετύχετε όλα τα παραπάνω!

Με τις συνεχείς αλλαγές του αλγόριθμου που καθορίζει τι εμφανίζεται στο timeline των χρηστών του, όλες οι εταιρικές σελίδες στο Facebook δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα στο reach και το engagement τους. Όμως, η σημασία μιας FB page για μια εταιρεία ή ένα brand δεν έχει μειωθεί και υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι η δημιουργία και διεξαγωγή ενός διαγωνισμού στη σελίδα σας. Ένας διαγωνισμός λειτουργεί σαν διπλός μαγνήτης: προσελκύει νέους fans στη σελίδα σας και συντηρεί το ενδιαφέρον όσων έχουν ήδη πατήσει "Like"!

Μερικά από τα σημαντικότερα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από ένα διαγωνισμό είναι:

  • η αύξηση της επισκεψιμότητας του εταιρικού σας website
  • η συλλογή νέων email για το χτίσιμο της mailing list σας
  • η αύξηση του awareness 
  • η απόκτηση χρήσιμων πληροφοριών για το κοινό σας και τις προτιμήσεις του
  • η αύξηση του engagement, δηλαδή του αριθμού των comments, των likes και των shares του περιεχομένου της σελίδας σας
  • η επέκταση του reach σας σε πιο ευρύ κοινό

Φυσικά, δεν είναι όλοι οι διαγωνισμοί στο Facebook εξίσου επιτυχημένοι. Η επιτυχία ενός διαγωνισμού εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, πολλοί εκ των οποίων αφορούν τη σωστή προετοιμασία του. 

Δείτε παρακάτω ένα πολύ χρήσιμο infographic-checklist από το ShortStack με τα 15 βήματα προς την επιτυχία και μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για ακόμα περισσότερες συμβουλές!

Infographic για επιτυχημένους Facebook διαγωνισμούς

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας