<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Email Marketing: 21 τρόποι για να δείτε τη λίστα σας να μεγαλώνει!

Email Marketing: 21 τρόποι για να δείτε τη λίστα σας να μεγαλώνει

Αν στο άκουσμα της φράσης "email marketing" σας έρχονται στο μυαλό αγορασμένες λίστες επαφών, ήρθε η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να κερδίσετε επάξια μια θέση στο inbox - και στην καρδιά - των μελλοντικών πελατών σας.

Το email marketing συνεχίζει να είναι ένα αποτελεσματικό κανάλι digital marketing... αλλά με μία βασική προϋπόθεση: τα email που έχει συλλέξει μια εταιρεία θα πρέπει να έχουν δοθεί σε αυτήν οικειοθελώς από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για όσα αυτή προσφέρει - γνωστοί και στη γλώσσα των marketers ως leads. 

Με λίγα λόγια: τέλος στις αγορασμένες λίστες email, εκτός κι αν θέλετε να αποκτήσετε τη φήμη του spammer! 

Ελπίζουμε να μην σας τρομάξαμε με το παραπάνω, γιατί έχουμε καλά νέα για την email marketing στρατηγική σας.

Καλό νέο #1: Υπάρχουν 21 τρόποι για να αυξήσετε τους leads σας! Κοινώς, έχετε στη διάθεσή σας 21 πρακτικές για να πείσετε τους επισκέπτες του website ή του e-shop σας να σας δώσουν το email τους και, ταυτόχρονα, την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά τους και να τους προσφέρετε αυτό που χρειάζονται.

Καλό νέο #2: Δεν θα χρειαστεί να διαβάσετε κάποιο πολύπλοκο εγχειρίδιο email marketing, καθώς η πληροφορία που χρειάζεστε είναι συγκεντρωμένη στο παρακάτω infographic από την ELIV8.

Καλό νέο #3: Για όποια απορία σας δημιουργηθεί, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να τη λύσουμε και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη δική σας email marketing στρατηγική. 

Infographic email marketing

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας