<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Αποκτήστε το κορυφαίο CRM της HubSpot εντελώς δωρεάν!

Αποκτήστε το κορυφαίο CRM της HubSpot εντελώς δωρεάν!

Μικρή, μεσαία ή μεγάλη, ο στόχος κάθε επιχείρησης είναι να αυξήσει τις πωλήσεις της. Και πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά χτίζοντας βαθύτερη σχέση με ήδη υπάρχοντες ή εν δυνάμει πελάτες. Ένα λογισμικό CRM είναι η λύση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν.

Για να διαβάζετε αυτό το άρθρο σημαίνει ότι γνωρίζετε ήδη για τα οφέλη του CRM. Το επόμενο στάδιο είναι να δείτε εάν σας συμφέρει και οικονομικά.

Γιατί, όμως να πληρώσετε για ένα CRM, όταν μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν.

Το CRM της HubSpot, κορυφαία πλατφόρμα marketing automation σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέρεται δωρεάν και περιλαμβάνει πληθώρα εργαλείων και πρακτικών που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους εμπορικούς σας σκοπούς. Και το καλύτερο; Το CRM της HubSpot έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί παράλληλα με την επιχείρησή σας.

Συνδυάζοντάς το, λοιπόν, με μία από τις υπηρεσίες μας μπορείτε να φτάσετε πιο γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


Τι είναι το CRM της HubSpot και τι σας προσφέρει;

Το HubSpot CRM σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώνετε τις επαφές σας, να συλλέγετε πολύτιμες πληροφορίες και insights για την κάθε επαφή ξεχωριστά και βάσει αυτών να γαλουχείτε τους εν δυνάμει πελάτες σας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε προσπάθεια για πώληση. Και όλα αυτά από ένα σημείο, οργανωμένα. Σκεφτείτε πόσο εύκολο θα κάνει αυτό την καθημερινότητά σας!

Αυτοματοποιώντας κάποια βασικά tasks, το HubSpot CRM σας απελευθερώνει χρόνο από διαδικαστικά tasks έτσι ώστε να κάνετε περισσότερες πωλήσεις. Κάθε επικοινωνία καταγράφεται αυτόματα και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται εμφανίζονται στον αντίστοιχο πίνακα ελέγχου (dashboard). Έτσι έχετε πλήρη έλεγχο των πωλήσεών σας άμεσα και χωρίς επιπλέον δουλειά.

Τέλος, το δωρεάν CRM της HubSpot σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε έως 1,000,000 επαφές και χρήστες, ενώ σας προσφέρει και δωρεάν αποθήκευση δεδομένων, χωρίς ημερομηνία λήξης και ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του δωρεάν CRM της HubSpot:

  • Ολοκληρωμένη προβολή της διοχέτευσης πωλήσεων σε ένα dashboard (πίνακα ελέγχου).
  • Αυτόματη καταγραφή κάθε δραστηριότητας.
  • Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε επαφή και τη δραστηριότητά της σε ένα σημείο.
  • Δυνατότητα chat με εν δυνάμει πελάτες ή πελάτες σε real time.
  • Πληθώρα τακτικών marketing automation (ενημερωθείτε αναλυτικά, εδώ)

Σε ποιους απευθύνεται; 

Το CRM της HubSpot απευθύνεται σε αναπτυσσόμενες εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους.  Σας βοηθά να ορίστε τη βάση για να δημιουργήσετε βαθύτερους δεσμούς με τις επαφές σας, από την πρώτη αλληλεπίδραση έως την πώληση και τον ευχαριστημένο πελάτη και πέραν αυτού.

Το HubSpot CRM είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να δοκιμάσουν την ευελιξία και τις δυνατότητες που προσφέρει μια πλατφόρμα CRM και να εκμεταλλευτούν τα εργαλεία και τις πρακτικές που προσφέρει η HubSpot για αποτελεσματικό marketing automation

Θέλετε να δείτε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς;

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας