<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
2 Νέα Βραβεία για Performance και Sites Design για τη Wedia

🏆 2 Νέα Βραβεία για Performance και Sites Design για τη Wedia

O Μάϊος ήταν μήνας βραβείων για τη Wedia, αφού δύο από τις ομάδες μας "σήκωσαν" ένα bronze Peak Performance Award για τη συνολική προώθηση της Minoan Lines και ένα silver Digital Media Award για το ολοκαίνουργιο site του OPEN TV. 

Η Wedia (HubSpot Gold Partner, Sitecore Partner) υποστηρίζει δυναμικές εταιρείες και οργανισμούς στην εκτέλεση στρατηγικών ψηφιακής ανάπτυξης, υλοποιώντας ολοκληρωμένες MarTech (Marketing + Technology) λύσεις που συνδυάζουν User Experience,Technology, Content, Digital Marketing, CRM και Automation πλατφόρμες. 

Όταν το performance των ενεργειών της Minoan Lines έφτασε στο... Peak


Υπηρετώντας τη στρατηγική μας συνεργασία με τη Minoan Lines, μια εταιρεία με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο της ναυσιπλοΐας στη χώρα μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καμπάνιες, που αναδεικνύουν την εταιρεία ως φορέα τουρισμού αλλά και επιτυγχάνουν τους επιχειρηματικούς στόχους. Οι καμπάνιες αυτές κέρδισαν το Bronze award στην κατηγορία 'Best Performance in Travel & Tourism' στα Peak Performance Marketing Awards 2019.

Minoan Lines Early Booking Campaign

Για να εξυπηρετήσουμε τους στόχους της αύξησης πωλήσεων, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια 360° καμπάνια για το Early Booking, η οποία προβλήθηκε μέσα από όλα τα διαθέσιμα online κανάλια: Google, Facebook, Messenger, Newsletter, Minoan Lines site, Minoan Lines Getaway Blog, Landing Pages.

Performance Best Practices

Στρατηγικά, έγινε στόχευση σε χώρες με μεγαλύτερο μέσο αγοραστικό καλάθι, χρησιμοποιήθηκε smart bidding strategy στο Adwords με target CPA (cost-per-acquisition), έγινε βελτιστοποίηση των keywords, ρυθμίστηκαν παράμετροι - bid modifiers (audiences, location, devices)-, πραγματοποιήθηκε βελτιστοποίηση των text ads και των extensions και χρησιμοποιήθηκαν formats όπως Instagram stories και instant experience ads, για conversions σε Facebook & Instagram.

Early Booking Campaign - Minoan Lines - Instagram Stories

Καμπάνιες στο Google Adwords

Κατά την υλοποίηση, δημιουργήθηκαν καμπάνιες στο Google Adwords (Search, Display, YouΤube) ανάλογα με το στάδιο του αγοραστικού κύκλου, όλα τα δημιουργικά είχαν μεταφραστεί στις 4 κύριες γλώσσες του website (Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Γαλλικά), έγινε χρήση custom intent audiences και παράλληλα βελτιστοποίηση των text ads και των extensions.

 

 


Landing Page

Παράλληλα, η Landing Page της ενέργειας δεχόταν συνεχώς βελτιώσεις, ώστε να περιέχει την απαραίτητη πληροφορία για όλα τα στάδια στον αγοραστικό κύκλο, ενώ αντίστοιχα είχε μεταφραστεί στη γλώσσα του κοινού.

Black Friday campaign για πρώτη φορά

Οι Μινωικές Γραμμές για πρώτη φορά συμμετείχαν στον παγκόσμια διαδεδομένο καταναλωτικό θεσμό του Black Friday. Έτσι, αναπτύχθηκε μια mini campaign για το online booking της Minoan Lines για την ημέρα του Black Friday και για να επικοινωνηθούν οι ειδικές μειωμένες τιμές στα εισιτήρια.

Minoan-Lines-Black friday-made-by-Wedia

Η προσφορά επικοινωνήθηκε μέσω της Facebook Page της Minoan Lines και μέσω newsletter που στάλθηκε στη βάση των μελών του Minoan Lines Bonus Club.

Άλλες καμπάνιες

Η καμπάνια για το Bonus Club της Minoan Lines 'Τετράγωνα με Bonus' προσκαλούσε τα μέλη του club σε ένα παιχνίδι μνήμης, όπου οι τυχεροί μπορούσαν να τριπλασιάσουν τους πόντους των εισιτηρίων τους.

Minoan-Lines-Bonusmade-by-Wedia

Επίσης, με την ενεργοποίηση της γραμμής Ηράκλειο-Κυκλάδες (Μύκονος, Πάρος, Ίος, Σαντορίνη), έτρεξε καμπάνια που ενημέρωνε για τους προορισμούς με δημιουργικό υλικό που αναδείκνυε τον τόπο μας.

Minoan Lines Cyclades Campaign made by Wedia


Την περίοδο των Χριστουγέννων, αξιοποιώντας την πολυετή μας εμπειρία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Marketing Automation της HubSpot (Gold Certified Partner), δημιουργήσαμε την ενέργεια Μυστήριο των Χριστουγέννων-Santa Clues που έτρεξε σε πολλαπλά digital κανάλια και μέσω email marketing, προσφέροντας μια απόλυτα προσωποποιημένη, πολυκαναλική αλλά και ομοιογενή εμπειρία στο κοινό, ενώ ταυτόχρονα συγκέντρωσε πολύτιμα δεδομένα, που -αποδεδειγμένα- ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των εμπορικών προωθητικών ενεργειών.

Minoan-Lines-Xmas-made-by-Wedia

Μάθετε περισσότερα για το πώς αξιοποιήσαμε τις σύγχρονες MarTech λύσεις λύνοντας το μυστήριο της νέας γενιάς digital marketing!

 

Best New Entry για το ΟPEN TV!

Το OpenTV ξεκίνησε να εκπέμπει ζωντανά τον Οκτώβριο του 2018 και έκτοτε συνεχίζει το online streaming σε 24/7 ρυθμούς. Την ίδια ημερομηνία, η Wedia έκανε launch το www.tvopen.gr, ένα έργο υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, παραδίδοντας μια end-to-end user friendly online εμπειρία σε ένα website που έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται αυτόματα πολλαπλές απαιτήσεις.

Το site υλοποιήθηκε με γνώμονα την υψηλή απόδοση και ποιότητα streaming, τη δυνατότητα φιλοξενίας εκατομμυρίων επισκεπτών ταυτόχρονα και τη συνεχή ανάγκη για παραγωγή και uploading περιεχομένου, σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Design και αισθητική προσέγγιση

Η ομάδα του UX και UI Design έδωσε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, με ευέλικτη αρχιτεκτονική πληροφορίας, πελατοκεντρική λογική κατανομής της, ξεκάθαρα navigation menus, customed micro-sites και visual καθοδήγηση, customed content types, ενιαία εικόνα και φρέσκια, σύγχρονη προσέγγιση.

Open Tv made by Wedia

Development και τεχνική προσέγγιση

Η ομάδα του Development παρέδωσε ένα άρτιο τεχνικά έργο, που θα μπορεί να λειτουργεί ανά πάσα στιγμή σε συμφωνία με το παραγόμενο υλικό από το OpenTV. Πραγματοποιήθηκε σύνδεση του Kaltura Video Platform με το Drupal και χαρτογράφηση του περιεχομένου (tag mapping), ώστε οποιαδήποτε αλλαγή ή uploading συμβαίνει στο backend, αυτομάτως να κατηγοριοποιείται και να επικοινωνείται στο site.

Εξίσου σημαντικές τεχνικές υλοποιήσεις είναι το publishing automation και το content targeting για να μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται από τον διαχειριστή. Παράλληλα, αυτοματοποίηση έχει εφαρμοστεί και στο πρόγραμμα του σταθμού.

Η υψηλή επισκεψιμότητα έχει διασφαλιστεί με τα ανεξάρτητα clusters για το hosting, ώστε το site να επιτυγχάνει σχεδόν 100% uptime, ακόμα κι όταν ένας server εκτελεί λειτουργίες συντήρησης.

Παράλληλα, το site είναι fully responsive, ελαφρύ, διαμορφωμένο με τις τελευταίες τεχνικές CSS grids και structured data, ώστε να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με SEO στρατηγικές και απαιτήσεις σε Google ranking.

Tο έργο κέρδισε το Silver award στην κατηγορία 'Best New Entry' των DIME awards.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας