<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Οδηγός χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας... made by wedia!

Οδηγός χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας... made by wedia!

Οι γιορτές θέλουν καλή προετοιμασία, αλλά μάλλον δεν έχετε βρει ακόμα χρόνο για να μπείτε στο κλίμα, πόσο μάλλον να φτιάξετε μια εορταστική playlist, να δείτε μια καθιερωμένη, χριστουγεννιάτικη ταινία ή να στείλετε κάρτες με ευχές στους αγαπημένους σας. Ευτυχώς, είμαστε εδώ με τις χριστουγεννιάτικες λύσεις της τελευταίας στιγμής!

Μένουν 4 μέρες για τα Χριστούγεννα, ο John Lennon σας ρωτάει από τα ακουστικά «so this is Christmas and what have you done?» και η απάντησή σας είναι... «τίποτα απολύτως»! Δεν έχετε πάρει δώρα, δεν έχετε βγάλει από την ντουλάπα το πουλόβερ με τον τάρανδο, στολίσατε στη ζούλα, έχετε φάει μισό μελομακάρονο και το μόνο που σκέφτεστε είναι η ζεστή αγκαλιά του κρεβατιού σας, μετά από τη χιονοστιβάδα δουλειάς που είναι συνώνυμη με το κλείσιμο του χρόνου.

Επειδή θα έρθει και η στιγμή για να κάνετε όλα τα παραπάνω, αλλά ο χρόνος θα είναι πιεσμένος, αποφασίσαμε να κάνουμε μερικά πράγματα για εσάς. Ετοιμάσαμε δυο γιορτινές playlists, είδαμε όλες τις χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix για να σας προτείνουμε τις καλύτερες και βρήκαμε ένα σωτήριο website με τις ωραιότερες, digital ευχετήριες κάρτες! Μπείτε σε γιορτινό mood σε 3 κινήσεις:

🎄 Step #1: Let the (Xmas) music play! 🎄

All I want for Christmas... is no more Last Christmas! Αντισταθείτε σθεναρά στη Mariah Carey και τους Wham με την Spotify playlist που φτιάξαμε ειδικά γι' αυτό τον σκοπό. Από τους Beach Boys, τον Bob Dylan και τον Tom Waits μέχρι τον Prince, τον Tom Petty και τους Killers, υπάρχει κάτι γιορτινό και ρυθμικό για όλους.

Αν είστε πιο τζαζ τύποι πατήστε απλά play στο διαχρονικά υπέροχο «A Charlie Brown Christmas» των Vince Guaraldi Trio.

🎄 Step #2: Christmas in the Movies! 🎄

Αφήνουμε λίγο στην άκρη τα classics (Home Alone I & II, It's a wonderful life κλπ.) για να δούμε τι χριστουγεννιάτικο έχει να μας προσφέρει το Netflix:

- Arthur Christmas: Ο Άρθουρ, ο αδέξιος γιος του Άγιου Βασίλη, έχει ως αποστολή να βρει μέσα σε 2 ώρες, μαζί με τον παππού (!) του, ένα δώρο που δεν παραδόθηκε σε ένα νεαρό κορίτσι. Ωραιότατο 3D animation με βρετανικό χιούμορ, ιδανικό για μικρά και μεγάλα παιδιά. 

Animated image Arthur Christmas

- A Very Murray Christmas: H Sofia Coppola σκηνοθετεί τον Bill Murray, ο οποίος ανησυχεί ότι κανείς δεν θα καταφέρει να πάει στο χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό σόου του λόγω φοβερής χιονόπτωσης στη Νέα Υόρκη. Εάν δεν σας έψησαν οι λέξεις Bill και Murray, τότε ενημερώνουμε ότι στο A Very Murray Christmas εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, ο George Clooney, η Miley Cyrus και η Amy Poehler.

Animated image A Very Murray Christmas

- Gremlins: Μόνο συγκίνηση και νοσταλγία γι' αυτή την ταινία «τοτέμ» της παιδικής μας ηλικίας!

Animated image Gremlins

- Scrooged: Ο Bill Murray, στον ρόλο ενός σύγχρονου Scrooge, δέχεται επίσκεψη από τρία φαντάσματα την παραμονή των Χριστουγέννων, τα οποία προσπαθούν να τον πείσουν να αλλάξει την κυνική και εγωιστική συμπεριφορά του.

Animated image Bill Murray

🎄 Step #3: Send a little love! 🎄

Τις γιορτές μοιράζουμε πρώτα απ' όλα αγάπη, αλλά το να βρει κανείς την τέλεια ευχετήρια κάρτα δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Φανταστείτε λοιπόν με τι ενθουσιασμό ανακαλύψαμε το paperlesspost.com, όπου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από εκατοντάδες πρωτότυπα σχέδια, να φτιάξετε την κάρτα σας όπως την έχετε φανταστεί και να τη στείλετε στους αγαπημένους σας. Και οικολογικό και εορταστικό και responsive, μιας και οι κάρτες είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να εμφανίζονται άψογα σε οθόνη smartphone!

Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Αφού λοιπόν σώσαμε τα Χριστούγεννα δεν μένει παρά να σας ευχηθούμε, χρησιμοποιώντας τον - όχι και τόσο αφανή - ήρωα αυτού του άρθρου:

Animated image Merry Christmas

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας