<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
3 λόγοι που κάνουν ένα mobile optimized website απαραίτητο!

3 λόγοι που κάνουν ένα mobile optimized website απαραίτητο!

Στην digital εποχή, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω τη λέξη mobile! Συνεπώς, αν ένα εταιρικό website δεν είναι mobile optimized, τότε είναι σχεδόν ανύπαρκτο στη συνείδηση του ιντερνετικού κοινού. 

Αν, μετά την αμέσως προηγούμενη πρόταση, δεν είστε ακόμα 100% σίγουροι ότι χρειάζεστε ένα website που να είναι σχεδιασμένο και υλοποιημένο για να εμφανίζεται σωστά σε mobile συσκευές, ακολουθούν τρεις βασικοί λόγοι που το καθιστούν απλά 100% απαραίτητο:

1. Όλοι χρησιμοποιούν mobile συσκευές!

Από τους γονείς, που ρωτάνε πώς μπορούν να βάλουν «αυτό το Viber», μέχρι τους millenials που παίζουν όλα τα apps στα δάχτυλα, το 80% των χρηστών του Internet σερφάρει μέσω smartphone! Αυτό το σαρωτικό ποσοστό σημαίνει ότι ένα mobile-optimized website καθιστά μια εταιρεία ανταγωνιστική στη σημερινή mobile αγορά.

Όπως είναι λογικό, οι mobile αγοραστές διαφέρουν από τους παραδοσιακούς καταναλωτές, ακόμα και από αυτούς που πραγματοποιούν αγορές online μέσω desktop. Ενώ οι τελευταίοι έχουν χρόνο να κάνουν μια λεπτομερή έρευνα αγοράς, οι χρήστες mobile είναι συνήθως εν κινήσει και θέλουν η πλοήγησή τους να είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Έτσι, όταν μπαίνουν σε ένα website, το οποίο αργεί να φορτώσει και δεν είναι responsive, ο εκνευρισμός είναι η φυσιολογική αντίδρασή τους. Κι είναι γνωστό ότι αυτό το συναίσθημα δεν οδήγησε ποτέ κανέναν στην πραγματοποίηση κάποιας αγοράς ούτε στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μια εταιρεία και έναν πιθανό πελάτη.

2. 'Ενα mobile-optimized website έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και περισσότερα conversions!

Ένα website το οποίο είναι mobile optimized δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να πλοηγηθούν ευχάριστα και γρήγορα σε αυτό από τη mobile συσκευή της επιλογής τους. Αυτή η ευχάριστη και γρήγορη πλοήγηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αύξηση του conversion rate ενός website, την αύξηση της επισκεψιμότητας και τη μείωση του bounce rate.

Φυσικά, το να έχετε ένα mobile-optimized website δεν σημαίνει ότι κάθε επισκέπτης του θα πραγματοποιεί μια αγορά ή θα συμπληρώνει μια φόρμα με τα στοιχεία του, αλλά σημαίνει ότι θα παραμείνει για παραπάνω χρόνο και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σε αυτό, όταν είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει κάποια ενέργεια, καθώς θα έχει μια θετική πρώτη εντύπωση. 

3. Τα social media είναι mobile!

Πού περνάνε περισσότερο χρόνο οι χρήστες mobile; Στα social media! Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ένας πιθανός πελάτης βρίσκει τη σελίδα σας στο Facebook, η οποία του κινεί το ενδιαφέρον για τα προϊόντα/υπηρεσίες σας και κατευθύνεται στο website σας. Και τι αντικρύζει εκεί; Ένα θέαμα που πληγώνει ανεπανόρθωτα τη mobile ιδιοσυγκρασία του. Γίνεται λοιπόν καπνός και δεν ξαναγυρίζει ποτέ!

Σας φαίνεται τραβηγμένο; Αν το σκεφτείτε καλά, σίγουρα έχει συμβεί και σε εσάς! Δεν πιστεύετε λοιπόν ότι οι πιθανοί πελάτες σας αξίζουν κάτι καλύτερο; Δεν είναι κρίμα να σπαταλάτε χρόνο και χρήμα για διαφημίσεις και δημιουργικά posts στα social media, όταν οι προσπάθειες αυτές σαμποτάρονται από το εταιρικό website σας; 

Μπορούμε να απαριθμήσουμε άλλους τόσους λόγους για τους οποίους δεν νοείται να μην έχετε ένα εταιρικό website προσαρμοσμένο στις mobile επιταγές της digital πραγματικότητας. Νομίζουμε όμως ότι είναι καλύτερα να περάσετε κατευθείαν από τη θεωρία στην πράξη... Μιλήστε μας για το website σας και εμείς θα σας προτείνουμε τις λύσεις που θα απογειώσουν την εταιρική παρουσία σας στην οθόνη κάθε smartphone!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας