<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Γνωρίστε την πλατφόρμα lead generation του wedia Inbound Marketing: Starter Kit

Γνωρίστε την πλατφόρμα lead generation Inbound Marketing: Starter Kit

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε επιτέλους τους επισκέπτες σας αλλά και την πλατφόρμα που περιλαμβάνει η νέα υπηρεσία wedia Inbound Marketing: Starter Kit και η οποία θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας: να γνωρίσετε τους επισκέπτες σας και να τους μετατρέψετε σε πελάτες!

Προφανώς, για να βρίσκεστε εδώ πιστεύετε ότι υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γνωρίσετε τους επισκέπτες σας και να τους μετατρέψετε σε πελάτες, από αυτόν που χρησιμοποιείτε τώρα. Φυσικά αναφέρομαι στη διαδικασία του lead generation, η οποία ενεργοποιείται όταν προσφέρετε στους επισκέπτες σας κάτι που επιθυμούν σε μορφή προσφοράς και σε αντάλλαγμα ζητάτε τα πολύτιμα, για την επιχείρησή σας, στοιχεία τους.

Μέσω της υπηρεσίας wedia Inbound Marketing Starter Kit η πλατφόρμα marketing automation της HubSpot σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για:

  • να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες
  • να αποκτήσετε περισσότερα leads και να τα γνωρίσετε καλύτερα
  • να οργανώνετε και να διαχειρίζεστε κάθε αλληλεπίδραση (interaction) από ένα σημείο

Επομένως, η γνωριμία με τους επισκέπτες σας δεν γίνεται απλά εύκολα, γίνεται αυτόματα!

Πάρτε μια γεύση από τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στο Starter Kit:

Dashboard για φόρμες και pop-ups

Από αυτό το σημείο μπορείτε να διαχειρίζεστε τις φόρμες και τα pop-ups σας. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε νέα, είτε να χρησιμοποιήσετε αυτά που ήδη έχετε. Το εργαλείο είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να καταχωρίσει τις νέες εγγραφές ακόμα και αν προέρχονται από διαφορετικό εργαλείο. Το integration είναι συμβατό με τα περισσότερα CMS (WordPress, Joomla, Drupal κλπ.)!

01_forms (2).png

Επίσης, όπως βλέπετε και στο screenshot, μπορείτε να δείτε το σύνολο των contacts που έχει συμπληρώσει την κάθε φόρμα και βάσει αυτού να αποφασίσετε για το εάν χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές προκειμένου να τις βελτιστοποιήσετε.

Καρτέλα lead

Τη στιγμή που ένας επισκέπτης υποβάλλει το email του σε μια από τις παραπάνω φόρμες, δημιουργείται μια καρτέλα lead. Αυτή η καρτέλα περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για το εκάστοτε lead όπως το όνομά του, το email του, τα προφίλ που διατηρεί στα social media, το πού εργάζεται κλπ.

Starter Kit:  Καρτέλα lead

Επίσης, σε αυτήν την καρτέλα καταγράφονται και όλες οι ενέργειες που πραγματοποιεί το lead στο website σας από τη στιγμή της εγγραφής του, αλλά και όσες είχε πραγματοποιήσει πριν από αυτήν. Είστε δηλαδή σε θέση να γνωρίζετε πώς επισκέφθηκε αυτό το lead το website σας - εάν προήλθε από διαφήμιση ή μέσω αναζήτησης - αλλά και το ποιες σελίδες επισκέπτεται όπως και το τι τον ενδιαφέρει.

Εφόσον ένας επισκέπτης μετατραπεί σε lead, η πλατφόρμα καταγράφει αυτόματα όλες τις σελίδες μας που είχε επισκεφτεί ακόμα και πριν μας δώσει το email του.

Κάθε ενέργεια που πραγματοποιεί ένα lead εμφανίζεται σε ένα συγκεντρωτικό και αναλυτικό timeline, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πορεία του μέσα στο website σας.

Έτσι, όταν για παράδειγμα ένα lead επισκεφθεί τη σελίδα ενός offer ή ενδιαφερθεί για τον τιμοκατάλογό σας, θα είστε σε θέση να κάνετε follow-up αυτόματα μέσω ενός email. Ένα βασικό πλεονέκτημα αυτής της πλατφόρμας είναι ότι συνδέεται εύκολα και γρήγορα με τα εργαλεία που πιθανό να χρησιμοποιείτε ήδη όπως τα WordPress, MailChimp, Gravity, Unbounce κλπ. Επομένως, δεν χρειάζεται να αλλάξετε συνήθειες.

Analytics

Τα analytics είναι μια σημαντική πηγή πληροφοριών προκειμένου να βελτιώσετε τα conversions σας. Γι’ αυτό η πλατφόρμα σας παρέχει ένα built-in εργαλείο analytics  για να παρακολουθείτε ποιες σελίδες, προσφορές αλλά και πηγές επισκεψιμότητας σας φέρνουν το περισσότερο traffic.

03_analytics (2).png

Εκτός από τα παραπάνω, μπορείτε να συλλέξετε και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πόσες φορές επισκέπτονται τα leads σας το website σας, προτού κάνουν μια αγορά και να δείτε τη διαδρομή πλοήγησης των επισκεπτών του website σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τα conversion points σας – τα μέρη στα οποία ένας επισκέπτης μπορεί να συμπληρώσει μια φόρμα ή να κάνει μια αγορά- αυξάνοντας παράλληλα και τα conversions σας.

Δείτε τι μπορεί να κάνει το Inbound Marketing για την επιχείρησή σας!

Συνδυάζοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και το know-how της wedia, στον τομέα του inbound marketing, με τα παραπάνω εργαλεία θα μπορέσετε να δείτε άμεσα ότι ο μόνος τρόπος να αυξήσετε τις πωλήσεις σας είναι να γνωρίσετε τους επισκέπτες σας σε βάθος!

Γι’ αυτό, η νέα υπηρεσία wedia Inbound Marketing: Starter Kit δεν σας παρέχει μόνο πρόσβαση στην πλατφόρμα αλλά και υπηρεσίες διαφήμισης σε AdWords και Facebook όπως επίσης και τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού offer, που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε το κατάλληλο κοινό, να το μετατρέψετε σε ποιοτικά leads και έπειτα σε πελάτες!

 

Ξεκινήστε τη μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες, σήμερα!

Δείτε αναλυτικά την προσφορά μας για τη νέα υπηρεσία wedia Inbound Marketing: Starter Kit, κατεβάζοντας δωρεάν το παρακάτω pdf, και θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε (σ)τους πελάτες σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας