<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
INBOUND17: Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις της HubSpot!

INBOUND17: Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις της HubSpot!

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη ήταν αφιερωμένη σε όσα έγιναν στο INBOUND17, το ετήσιο συνέδριο για το inbound marketing, όπου - μεταξύ πολλών άλλων - ανακοινώθηκαν οι νέες δυνατότητες των online εργαλείων marketing, sales και CRM της HubSpot. Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε (και θα πρέπει να έχετε κι εσείς) κάθε λόγο να είμαστε ενθουσιασμένοι!

Η HubSpot ενισχύει για μια ακόμα χρονιά τα online εργαλεία της, τα οποία μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά είτε να συνδεθούν μεταξύ τους, για να βοηθήσουν μια εταιρεία στην ανάπτυξή της.

Τα εργαλεία αυτά (HubSpot CRM, HubSpot Marketing και HubSpot Sales), τα οποία μαζί αποτελούν το HubSpot Growth Stack, αποκτούν καινούργια features που θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική τη δουλειά των τμημάτων marketing και πωλήσεων. Ώρα να γνωρίσετε καλύτερα τα «καλούδια» που ανεβάζουν τον πήχη του marketing και του sales automation!

1. Ολοκαίνουργιο HubSpot Sales Professional!

 

HubSpot Sales Professional

Η νέα εκδοχή του HubSpot Sales Professional θα είναι διαθέσιμη από την 1η Νοεμβρίου και είναι προορισμένη να γίνει το δεξί χέρι κάθε πωλητή! Τα προηγμένα εργαλεία automation και management που περιλαμβάνει θα κάνουν παιχνίδι την οργάνωση όλων των πληροφοριών που έχετε στη διάθεσή σας για τους πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες σας. 

Διαθέσιμα θα είναι επίσης έξυπνα email templates, δυνατότητα web chat με leads και πελάτες και custom ανάλυση των πωλήσεων, ενώ θα είστε σε θέση να ξέρετε ποια leads είναι πιο ποιοτικά, με τη χρήση του predictive lead scoring!

2. Προσθήκη των Conversations στο HubSpot CRM!

 

Προσθήκη των Conversations στο HubSpot CRM

Η πρώτη ευχάριστη έκπληξη που επιφυλάσσει η HubSpot για το 2018 είναι ένα εργαλείο που θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία ανάμεσα σε μια εταιρεία και τους πελάτες της. Το όνομά του; Conversations! Όνομα και πράγμα, κοινώς, αφού εκεί θα μπορείτε να αποθηκεύετε όλες τις συνομιλίες σας με υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες. 

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτές, ν' απαντάτε άμεσα σε ζητήματα πελατών, χωρίς να χάνετε χρόνο ψάχνοντας σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια επικοινωνίας και να έχετε συγκεντρωμένες σε ένα σημείο και τις συζητήσεις με τα μέλη της ομάδας σας.

Καθώς θα είναι ενσωματωμένο στο δωρεάν HubSpot CRM, το νέο αυτό εργαλείο έρχεται για να σας δώσει μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε επαφή σας! Αν χρησιμοποιείτε ήδη το HubSpot CRM, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε προς τον παρόν είναι λίγη υπομονή μέχρι να γίνουν διαθέσιμα τα Conversations. 

3. Customer Hub: η νέα προσθήκη στο growth stack!

 

Customer Hub: η νέα προσθήκη στο growth stack

Η δεύτερη έκπληξη, που περιμένουμε εντός του 2018, έχει ως σκοπό να σας βοηθήσει να κάνετε τους πελάτες σας χαρούμενους και να τους κρατήσετε ευχαριστημένους και κοντά σας! Το επερχόμενο HubSpot Customer Hub έρχεται για να ενταχθεί στο HubSpot CRM, να ενδυναμώσει το HubSpot Growth Stack και να βάλει την επιτυχημένη εξυπηρέτηση στο καθημερινό πρόγραμμα κάθε εταιρείας που θέλει να αποκτήσει πιστούς πελάτες.

HubSpot CRM diagram

To Customer Hub θα λειτουργεί έχοντας ως βάση το προαναφερθέν εργαλείο των Conversations και - εκτός από τα συνήθη χαρακτηριστικά ενός εργαλείου customer service - έρχεται ενισχυμένο με προηγμένα features, όπως το αυτοματοποιημένο feedback και το NPS (Net Promoter Score), την εύκολη καταγραφή testimonials και πολλά ακόμα insights που θα σας βάλουν στο μυαλό και την καρδιά των πελατών σας.

4. Content, Social και eCommerce εργαλεία στο HubSpot Marketing!

Content, Social και eCommerce εργαλεία στο HubSpot Marketing

Ε-ε-έρχονται στο HubSpot Marketing για να κάνουν χαρούμενους όλους τους marketers που προσπαθούν να προσελκύσουν και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό στο οποίο στοχεύουν, μέσω διαφορετικών μέσων και ενεργειών. Πιο συγκεκριμένα, τα εργαλεία που ανακοινώθηκαν στο INBOUND17, αφορούν τους παρακάτω τομείς:

Στρατηγική Content: η HubSpot έχει αναπτύξει μια νέα προσέγγιση στο content και το το SEO, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας, χωρίς να αυξήσετε και τον όγκο του περιεχομένου που δημιουργείτε. Με λίγα λόγια: less for more!

Campaign Reporting: Ένας νέος μηχανισμός reporting έρχεται για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε καλύτερα τα αποτελέσματα κάθε καμπάνιας που τρέχετε και να υπολογίζετε πιο αποτελεσματικά την επισκεψιμότητα, τα leads, αλλά και το κέρδος που σας αποφέρουν. 

Facebook Ads: To targeting των Facebook Ads γίνεται ακόμα πιο στοχευμένο με τα εργαλεία segmentation του HubSpot Marketing, ενώ νέα φορμάτ διαφημίσεων, όπως τα Facebook Lead Ads, θα προστεθούν στην πλατφόρμα για όλο και καλύτερα αποτελέσματα.

Instagram: Η δημοφιλής social media πλατφόρμα θα ενταχθεί σύντομα σε beta μορφή στα εργαλεία του HubSpot Marketing, ώστε να έχετε συγκεντρωμένες τις social ενέργειές σας σε ένα σημείο! 

eCommerce: Βελτιώστε τις πωλήσεις κάθε Shopify ηλεκτρονικού καταστήματος με τo integration της γνωστής πλατφόρμας eCommerce με το HubSpot Marketing, το οποίο διατίθεται προς το παρόν σε έκδοση beta. 

Το μέλλον του sales και του marketing automation είναι ήδη εδώ!

Το φετινό συνέδριο της HubSpot ήταν πραγματικά πιο πλούσιο σε πληροφορία από ποτέ και απέδειξε ότι το inbound marketing, καθώς και το sales και marketing automation, δεν είναι πια το μέλλον, αλλά το παρόν των εταιρειών που θέλουν να αναπτυχθούν και να ξεχωρίσουν στο όλο και πιο ανταγωνιστικό digital περιβάλλον. 

Μείνετε συντονισμένοι στο blog της wedia, καθώς ως Gold HubSpot Partner, θα μεταδίδουμε πρώτοι όλα τα νέα και τις δοκιμασμένες πρακτικές που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στους εταιρικούς σας στόχους!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας