<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
Τι μπορεί να κάνει το HubSpot για το website σας;

Τι μπορεί να κάνει το HubSpot για το website σας;

Ένα αποτελεσματικό και επιτυχημένο εταιρικό website θα πρέπει να παρέχει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης στους επισκέπτες του, να τους δίνει την πληροφορία που αναζητούν και να ενισχύει το conversion, κοινώς τη μετατροπή των επισκεπτών σε leads. Φυσικά, κανείς δεν είναι τέλειος, πόσo μάλλον ένα website, ευτυχώς όμως υπάρχουν τρόποι και εργαλεία για να το βελτιώσετε. Και ένα δοκιμασμένο και άκρως χρήσιμο εργαλείο είναι το HubSpot!

Τι κάνει το HubSpot να ξεχωρίζει; Αρχικά, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις κινήσεις των επισκεπτών του website σας. Έτσι, θα είστε σε θέση να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα, όπως το ποιες σελίδες είναι πιο αποτελεσματικές για το conversion, ποιο περιεχόμενο του website έχει μεγαλύτερη απήχηση στους επισκέπτες, καθώς και ποιο είναι αυτό που τους προσέλκυσε εξαρχής στην ιστοσελίδα σας.

Έχοντας αυτές τις πληροφορίες στη διάθεσή σας, θα μπορείτε να γνωρίζετε τι πρέπει να αλλάξετε για να βελτιώσετε την απόδοση του website σας και να κάνετε στοχευμένες τροποποιήσεις.

Το λογισμικό της online πλατφόρμας της HubSpot είναι φτιαγμένο ώστε να βοηθάει της εταιρείες να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του website τους, να αποκτήσουν περισσότερα leads και να υπολογίσουν το ROI των στρατηγικών που υιοθετούν.

Όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε τα παραπάνω είναι συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα, η οποία διαθέτει εργαλείο reporting και ενσωματωμένα εργαλεία, όπως αυτό του optimization, για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και αν αυτά σας φέρνουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με το HubSpot; Μπορείτε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τις δικές σας landing pages, καθώς και να αποκτήσετε ένα εταιρικό blog. Οι landing pages και ένα εταιρικό blog είναι απαραίτητοι σύμμαχοί σας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και του conversion rate σας και το HubSpot σας δίνει τη δυνατότητα να τα αποκτήσετε άμεσα!

 

Τέλος, η HubSpot δεν είναι απλά η εταιρεία που έφτιαξε μια από τις πιο επιτυχημένες πλατφόρμες marketing automation, αλλά διακρίνεται από μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία: αυτή του inbound marketing, το οποίο αποτελεί την πιο αποτελεσματική digital marketing μεθοδολογία παγκοσμίως.

 

Θέλετε να μάθετε αναλυτικά τι μπορεί να προσφέρει το inbound marketing και η πλατφόρμα της HubSpot στη δική σας εταιρεία; 

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας