<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
wedia-blogpost-11416.png

Η ιστορία ενός Ermis Gold σε ένα Infographic!

Κάθε βραβείο κρύβει μια ιστορία κι εμείς σας παρουσιάζουμε σε ένα infographic την ιστορία του Ermis Gold που κερδίσαμε για τα social media της winbank, της ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς.

Τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των users και του επικοινωνιακού πλάνου των brands. Η δυναμική τους είναι εντυπωσιακή και οι δυνατότητες που προσφέρουν ανεξάντλητες, γι' αυτό και η δημιουργία business page/profile αποτελεί βασικό στοιχείο κάθε  ολοκληρωμένης social media marketing στρατηγικής.

Εκτός όμως από το πολύ σημαντικό ρόλο τους σαν βασικό επικοινωνιακό όχημα, τα social media έχουν αλλάξει ριζικά και τον τρόπο που κάθε brand ή οργανισμός επικοινωνεί με το κοινό του. H αλληλεπίδραση διευκολύνεται, γίνεται πιο άμεση και ειλικρινής, ενώ οι υπηρεσίες Customer Service Support δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία και ρόλο στην παρουσία ενός προϊόντος ή υπηρεσίας στα social media.

Αυτό προσπαθήσαμε και καταφέραμε να χτίσουμε με τη συνεργασία μας με τη winbank. H «σχέση» αυτή δοκιμάστηκε μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες του περασμένου καλοκαιριού όπου εν μέσω capital controls, ή αλλιώς μιας σοβαρής και παρατεταμένης κρίσης, λειτουργήσαμε 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, εξυπηρετώντας όλα τα requests των πελατών της Τράπεζας, που επέλεξαν τα social media σαν κανάλι υποστήριξης, με διαφορετικούς κατά περίπτωση, άμεσους και δημιουργικούς τρόπους και πάντα σε συνεργασία με τα ακούραστα τμήματα υποστήριξης του call center της.

Eπιβιώσαμε με εφόδια λεπτομερή γνώση για όλα τα είδη τραπεζικών συναλλαγών, ανάπτυξη εναλλακτικών τρόπων για την αντιμετώπιση κρίσεων στα social media, μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση του content και του community ενός απαιτητικού πελάτη σε ένα απαιτητικό industry και τεράστια ικανοποίηση και χαρά για το Ermis Gold στην κατηγορία Response // Real Time Activity για τα Social Media της winbank, της Τράπεζας Πειραιώς. 

A ναι, φτιάξαμε και ένα infographic για να μας θυμίζει αυτό το.. ένα καλοκαίρι.

win_infographic-01

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας