<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
H reading list του καλοκαιριού... made by wedia!

H reading list του καλοκαιριού... made by wedia!

Φλαμίνγκο πήρες. Μαγιό πήρες. Αντηλιακά πήρες. Κάτι να διαβάσεις στην παραλία, πήρες; Εμείς ετοιμάσαμε για εσένα μια καλοκαιρινή reading list με tips και συμβουλές που θα σε γεμίσουν έμπνευση για τη νέα σεζόν όσο εσύ γεμίζεις τις μπαταρίες σου σε κάποια παραλία.

Ξέρω ότι 9 στα 10 lifehacking άρθρα που διάβασες σχετικά με τις διακοπές λένε ότι πρέπει να βγάλεις εντελώς από το μυαλό σου τη δουλειά. Όμως, το να αντλήσεις έμπνευση για κάποια next steps ή ενέργειες που μπορείς να υλοποιήσεις όταν επιστρέψεις στο γραφείο, θα σε βοηθήσει να θέσεις στόχους και να έχεις κάτι να περιμένεις μετά το τέλος των διακοπών. Άλλωστε, μπορείς να το κάνεις ενώ βρίσκεσαι στην παραλία και απολαμβάνεις τις βουτιές σου, στο καράβι της επιστροφής, στην πτήση που άργησε μια μέρα και σε οποιοδήποτε καλοκαιρινό σκηνικό σου προκύψει…

Άσε κατά μέρους τα περιοδικά και… βούτα στην καλοκαιρινή reading list που αφορά βασικούς τομείς του digital marketing όπως τα Social Media, το Blogging και φυσικά το Inbound Marketing.

🏖️ Social Media Reading List

Κάθε καλοκαίρι οι θερμοκρασίες στα social media ανεβαίνουν και ο δείκτης του engagement βαράει κόκκινο. Είναι λογικό. Ο κόσμος έχει καλοκαιρινή διάθεση και είναι πιο δεκτικός στο να αλληλοεπιδράσει με σχετικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Το Facebook είναι για τις περισσότερες επιχειρήσεις το απόλυτο κανάλι κοινωνικής δικτύωσης και όχι άδικα! Μάθε γιατί και πώς:

Η σημασία ενός Facebook page για την εταιρεία σας. Σκεφτήκατε ποτέ ότι οι καταναλωτές προτιμούν να επισκέπτονται τη Facebook σελίδα αντί για το website της εταιρείας σας; Όχι, δεν φταίει η ζέστη. Φταίει που δεν έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο.

Γνωρίζετε πώς θα αυξήσετε τους Facebook fans στη σελίδα σας; Όπως γνωρίζουμε όλοι, τα likes δεν είναι ποτέ αρκετά καθώς κάθε καινούργιο like μπορεί να κρύβει έναν καινούργιο πελάτη για την επιχείρησή σας. Όπως επίσης και το αντηλιακό δεν είναι ποτέ αρκετό για αυτό φρόντισε να το ανανεώνεις συχνά.

5 posts που πρέπει να εντάξεις στη social media marketing στρατηγική σου Το καλοκαίρι μας κάνει αυτόματα πιο κοινωνικούς. Γιατί λοιπόν να μην το εκμεταλλευτείς προσαρμόζοντας τη social media marketing στρατηγική σου;

🌊 Ιnbound Marketing Reading List

 Πιθανό να γνωρίζεις ήδη τη μεθοδολογία του inbound marketing η οποία εγγυάται μετρήσιμα αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις catch-up διαβάζοντας τα τρία παρακάτω άρθρα που εξηγούν τι είναι και πώς λειτουργεί και να αποφασίσεις εάν κάνει για εσένα και την επιχείρησή σου.

Τι είναι το Inbound Marketing; Ένα βασικό ερώτημα μετά το «πού θα πάμε για φαγητό μετά την παραλία».

Πωλήσεις στο εξωτερικό... με τη βοήθεια του Inbound Marketing Σε περιόδους κρίσης σαν και αυτή που διανύουμε, είναι λογικό να έχει μπει στο μυαλό του 'Ελληνα επιχειρηματία η ιδέα ότι θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες εξωστρέφειας της εταιρείας του και να απευθυνθεί στις αγορές του εξωτερικού. Μην πας τουρίστας. Δες πώς μπορεί να σε βοηθήσει το Inbound Marketing.

Τα 4 Στάδια μιας Inbound Marketing Στρατηγικής… είναι το ίδιο αποτελεσματικά με τα στάδια του μαυρίσματος, αρκεί να γίνονται με το σωστό τρόπο.

👙 Blogging Reading List

Το blogging είναι σαν το γυμναστήριο πριν βγεις στην παραλία. Εάν δεν προπονείσαι τακτικά μην περιμένεις να είσαι beach ready στη στιγμή. 

Μπορείς όμως να ενισχύσεις τις επιδόσεις σου διαβάζοντας τα παρακάτω άρθρα:

Εταιρικό Blogging: Γιατί είναι απαραίτητο για την εταιρεία σας; Βυθίσου σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που παραθέτει όχι έναν αλλά 11 λόγους που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις!

Content Marketing: Υπάρχει συνταγή για το τέλειο blog post; Εκτός από τη συνταγή για τέλεια, δροσιστικά mojitos μάθετε και για τα συστατικά που κάνουν ένα άρθρο επιτυχημένο!

Το e-shop σου αξίζει ένα σωστό blog! Όπως και εσένα σου αξίζουν συγχαρητήρια που ενώ βρίσκεσαι στην παραλία έφτασες μέχρι εδώ. Μάθε γιατί και δώσε στο e-shop σου αυτό που του αξίζει!

Καλές βουτιές!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας