<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=352162718287948&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα
8 τάσεις της σχεδίασης ιστοσελίδων που δεν πρέπει να χάσεις

8 τάσεις της σχεδίασης ιστοσελίδων που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι βασικές αρχές της σχεδίασης ιστοσελίδων είναι διαχρονικές. Εάν όμως πραγματικά θες να κάνεις τη διαφορά, θα πρέπει να φροντίζεις έτσι ώστε το εταιρικό site σου ή το e-shop σου να ακολουθεί πιστά κάποια από τα βασικά trends του design. Μην ανησυχείς. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ…

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το 2015 ήταν η χρονιά της σχεδίασης ιστοσελίδων με νέα trends να μπαίνουν κατευθείαν στο hall of fame των design trends, αφού ήρθαν για να μείνουν.

Από την άλλη, το 2016 είναι πολλά υποσχόμενο καθώς trends όπως το flat design, τα background videos και το δυναμικό mobile app design εξελίσσονται, ενώ παράλληλα κάνουν την εμφάνισή τους και νέα trends, τα οποία σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

Και επειδή ο Ιανουάριος είναι μήνας στρατηγικών αποφάσεων, είπα να μοιραστώ μαζί σας τις 8 τάσεις της σχεδίασης ιστοσελίδων που πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το 2016, μέσα από το infographic που επιμελήθηκε η εταιρεία Coastal Creative.

Μια φιλική συμβουλή…

Φυσικά, δεν χρειάζεται να ενσωματώσεις και τα 8 trends στη σχεδίαση της εταιρικής ιστοσελίδας σου. Πριν κάνεις το οτιδήποτε, θα πρέπει να σκεφτείς ποιες είναι οι ανάγκες σου αλλά και των επισκεπτών σου και να επιλέξεις εκείνες τις τάσεις, οι οποίες θα ενισχύσουν το user experience και θα σου δώσουν ένα σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Επίσης, ελπίζω να δεις τις ευκαιρίες που κρύβει μια design στρατηγική για την επιχείρησή σου και να μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για να την καταστρώσουμε και να την υλοποιήσουμε μαζί.

 

Design trends to watch infographic

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας